Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Batamo

PDFNyomtatásÍmél
Djeco játék.
Szórakoztató szókincs szaporító. Csak ha már ismered a betűket és be tudod azonosítani a hangokat.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 3.490 Ft
Kedvezmény:
3-5d.gif
Leírás

BATAMO - Kártyajáték

 

Kölcsönözhető termékDjeco kártyajáték: Batamo
Ajánlott életkor: 8-99 éves korig
Játékosok száma: 2-4 játékos részére
Játékidő: kb. 15 perc
A doboz tartalma: 54 kártya: 38 „betű” kártya + 16 „téma” kártya (állatok, városok, keresztnevek, színek)

 

A játék célja: Gyűjtsd össze a legtöbb kártyát!


A játék szabálya: A kártyákat jól össze kell keverni, és egyenlő lapszámban szétosztani hátlappal felfelé fordítva a játékosok között (ha van maradék, félrerakjuk). A játékosok megnézés nélkül (hátlappal felfelé), a kezükbe veszik a kártyapaklijukat. Nem szabad megnézni a kártyákat.
Minden játékos egyszerre játszik. Amikor kezdjük a játékot, vagy egy új kört, a játékosok egyszerre felfordítják a paklijuk tetején lévő kártyát és az asztal közepére teszik. Két vagy több játékos esetén a szabály a következők szerint változik.


Két játékos esetén:
• Ha két "betű" kártyát fordítottak fel: az első játékos, aki mond egy szót, ami a két betűt tartalmazza, megnyeri a két kártyát.
• Ha egy "betű" kártyát és egy "téma" kártyát fordítottak fel: az első játékos, aki mond egy szót a témában, amely tartalmazza a betűt, megnyeri a két kártyát.
• Ha két "téma" kártyát fordítottak fel: csata kezdődik!
A játékosok egy lefelé fordított kártyát tesznek a témakártyájukra, majd egy másik kártyát képpel felfelé a tetejére helyeznek. (égetés) A játékot a fenti szabályok szerint folytatják.


Három vagy több játékos esetén:
• Ha csak "betű" kártyákat fordítottak fel: az első játékos, aki a leggyorsabban tud olyan szót mondani, amely legalább két felfordított betűt tartalmaz, megnyeri a kártyákat.
• Ha "betű" kártyákat és egy "téma" kártyát fordítottak fel, az első játékos, aki mond egy szót a témának megfelelően, amely az egyik betűt is tartalmazza, felveszi a kártyákat.
• Ha legalább két "téma" kártya megfordult: csata kezdődik!


A játékosok, akik "téma" kártyát tettek rátesznek egy lapot képpel lefelé fordítva az asztalon lévő lapjukra, majd egy másik kártyát képpel felfelé a tetejére. Aztán a fenti szabályok szerint játszanak tovább.
Megjegyzés: Minden játékos játszik a kártyákért, azok is, akik nem csatáznak a körben, vagyis minden játékos megnyerheti az asztalon lévő kártyákat. A már elhangzott szó használata nem érvényes!
Miután az asztal közepén lévő kártyákat már megnyerte egy játékos, a játék folytatódik: ismét leteszik a játékosok a felső kártyájukat a kezükből… és így tovább…
Ki nyer? A játék akkor ér véget, ha az egyik játékosnak elfogytak a kártyái. A győztes az a játékos, aki a legtöbb

 

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.