Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Keress, Kutass, Vágj, Ragassz!

PDFNyomtatásÍmél
E színes munkafüzet épp ezen probléma ellensúlyozására készült. A feladat roppant egyszerű: a gyermeknek a bal oldalon lévő részletet kell a képen megkeresnie.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 990 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

Sok gyermek számára okoz gondot figyelme koncentrálása.

E színes munkafüzet épp ezen probléma ellensúlyozására készült. A feladat roppant egyszerű: a gyermeknek a bal oldalon lévő részletet kell a képen megkeresnie. Ez néhol azért jelenthet problémát, mert a részlet az eredeti képpel nem méretarányos, így tüzetesebb megfigyelést igényel.

A másik lehetőség a figyelem koncentrálására, hogy a kép bal oldali vonala mentén kivágják a lapot, majd felszabdalják a hátoldalán található vonalak mentén. Ezután a gyermek feladata az eredeti kép kirakása.

A füzet 11 puzzle összerakására ad lehetőséget, melyek eltérő darabolása a kisebbeknek, de a nagyobbaknak is kihívást jelenthet.

A kivágott darabokat tarthatják borítékban, de rajzlapra felragasztva ismét visszailleszthetik a könyvbe, és újból megkereshetik a kiemelt részleteket.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.