Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Az iskolai siker titka - a játék

PDFNyomtatásÍmél
A gyerekeknek már sok mindent kell tudniuk, mire iskolába mennek. A szülőknek, nevelőknek, tanítóknak játékok széles választéka áll rendelkezésre ahhoz, hogy megkönnyítsék a gyermek számára az iskolai élet első hónapjait.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 2.450 Ft
Kedvezmény:
elorend.gif
Leírás

A gyerekeknek már sok mindent kell tudniuk, mire iskolába mennek. A szülőknek, nevelőknek, tanítóknak játékok széles választéka áll rendelkezésre ahhoz, hogy megkönnyítsék a gyermek számára az iskolai élet első hónapjait. E könyv számtalan tréfás, szórakoztató ötletet kínál Önnek, melyek segítségével olyan alapvető készségek gyakorlását segítheti, mint például a koncentrálás vagy a beszédértés. A gyermekek a foglalkozások keretében játékokon keresztül alapozzák meg iskolai sikereiket.A tartalomból:
• Játékok a helyes beszéd és a beszédértés gyakorlásáház
• Játékok a hallás és a szövegértés fejleszhéséhez
• Játékok a koncentráció és a memória erősítéséhez
• Játékok a betükkel, a szavakka
• Játékok a számokkal, a színekkel, a formákkal
• Az első matematikai műveletek

Fejlesztő kiadvány – ajánlott fejlesztési területek: Figyelem - Koncentráció, tartósság, elterelhetőség, vizualitás Gondolkodás - Fantázia, analízis, szintézis, okság, algoritmika, következtetés, kreativitás, ismeretbővítés

Szerző: Johanna Friedl

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.