Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Utánozd az állatokat! ORCHARD TOYS

PDFNyomtatásÍmél
Szórjuk szét a kártyákat a szín pöttyökkel felfelé az asztalon, majd dobjunk a kockával. Emeljünk fel egy kártyát, melynek a színe megegyezik a dobott színnel.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 3.220 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

Szórjuk szét a kártyákat a szín pöttyökkel felfelé az asztalon, majd dobjunk a kockával. Emeljünk fel egy kártyát, melynek a színe megegyezik a dobott színnel. A felvett kártyát csak abban az esetben tarthatod meg, ha helyesen tudod utánozni a rajta lévő állatot.

Életkor: 3-6 éves korig
Játékosok száma: 2-4 gyermek részére
A játék tartalma: 30 állatos kártyalap, 1színes dobókocka, játékismertető

Az ORCHARD TOYS termékeit a tréfás tanulás szellemiségében tervezték, szem előtt tartva a fejlesztés, az innovatív dizájn, a minőség és a tartósság szempontjait. Minden termék 100%-ban újrahasznosított, valamint sok játék témáját is a zöld tudatosság adta. Olyan társasjátékokat takar, melyeknek témája gyermekközpontú és hétköznapi, így könnyű felkelteni a kicsik érdeklődését. A szabályok könnyen megérthetőek és megjegyezhetőek és fejleszti a gyermekek gondolkodását.
Az Orchard játékok serkentik a gyermekek kommunikációját, személyiségfejlődését.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.