Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Munchkin 4 - Dobj egy hátast!

PDFNyomtatásÍmél

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 5.390 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

A Munchkin harmadik kiegészítője még több újdonsággal kecsegtet, mint a korábbiak.

Bár ezúttal új fajjal és kaszttal nem találkozunk, a 112 kártya között hasznos és haszontalan fegyverhordozók és hátasok tömkelege vár ránk, akikhez új szabály is dukál.

Ez a kiegészítő egy új laptípust hoz a játékba, mégpedig a Hátas-t. De mivel ez egy Munchkin játék, ezért itt nem csupán a legendás sárkány és a félelmetes Tigris tűnik fel, hanem az óriás mutáns gerbil, a csirke és Nagy Joe, aki lehet akár Hátas, akár Segéd.

Fegyverhordozóinkat tápolhatjuk szörnytápoló lapokkal, (ellenfeleinkét pedig gyengíthetjük velük), adhatunk kezükbe fegyvereket, és ha megesik rajtuk a szívünk, nagy kegyességünkben megengedhetjük számukra, hogy egy vesztes csatában feláldozzák magukat menekülésünk érdekében. Hátasaink pedig hasonlóképpen bónuszokkal láthatnak el minket, de speciális lapokkal mi is erősíthetünk rajtuk, hiszen ki ne akarna tűzokádó csirkén lovagolva egy vad plüsskoponya ellen vonulni?

Kiegészítő, melyhez mindenképpen szükséged valamelyik Munchkin alapjáték.
Alapesetben a Munchkin, de bármely másik Munchkin játékkal is keverheted.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.