Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Mamutvadász

PDFNyomtatásÍmél
A Mamutvadászban át kell venned a kőkori törzs irányítását és fel kell készítened az embereidet a téli fagyra és kemény hónapokra. Elegendő élelmet kell összegyűjtened, hogy át tudjátok vészelni a zord telet.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 6.650 Ft
Kedvezmény:
3-5d.gif
Leírás

A Mamutvadász lett 2012-ben a Magyar Társasjátékdíj fődíjas társasjátéka.

A Mamutvadászban át kell venned a kőkori törzs irányítását és fel kell készítened az embereidet a téli fagyra és kemény hónapokra. Elegendő élelmet kell összegyűjtened, hogy át tudjátok vészelni a zord telet. Lássuk, hogyan is tudnak ebben neked segíteni a mamutvadászaid!

A Mammutvadász játéka két fázisból áll: a nyári fázisban a játékosok főleg élelmet gyűjtenek és készleteket halmoznak fel. A téli fázisban használják a fegyvereket mamutvadászatra, és további élelmiszert gyűjtenek azért, hogy átvészeljék a hideg évszakot. A játékosok egy régmúlt korba merülhetnek el és átélhetik azt, ahogy az emberek a kőkorszakban a mindennapokat élték. Ehető dolgokat, bogyókat, gyökereket, fűszereket keresnek. Fegyvereket szereznek a vadászathoz, mert a mamutok sok húst adnak, az irhájuk pedig télen melegen tart! A játék végén az a játékos nyer, aki a legtöbb pontot gyűjtötte. A bogyók, gyökerek, fűszerek és mamutok annyi pontot hoznak, amennyi a rajtuk feltüntetett szám értéke. Az áruk annál több pontot hoznak, minél többet gyűjtött belőlük fajtánként a játékos.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.