Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

MakeNBreak

PDFNyomtatásÍmél
A Ravensburger Makenbreak társasjáték az utóbbi évek egyik legsikeresebb társasjátéka, melyben térbeli alakzatokat kell időre építeniük a játékosoknak. A játék fejleszti a térlátást, valamint a szem-kéz koordinációt.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 5.990 Ft
Kedvezmény:
3-5d.gif
Leírás

Kölcsönözhető termékA Ravensburger Makenbreak társasjáték az utóbbi évek egyik legsikeresebb társasjátéka, melyben térbeli alakzatokat kell időre építeniük a játékosoknak. A játék fejleszti a térlátást, valamint a szem–kéz koordinációt. A készletben található különböző színű fa építőelemeket a kártyákon található formában és sorrendben kell felépíteni. Hibázni nem szabad, vigyázzunk, az idő lejár. A kártyákon különböző nehézségű alakzatok találhatóak, melyhez az időgép különbözőképpen állítható be. Az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti. – A készletben 1 óra, 10 építőelem, 60 kártya, valamint egy dobókocka található. A játékot egyszerre 2–4–en játszhatják, a játékidő körülbelül 30 perc.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.