Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Ligretto kártya (piros)

PDFNyomtatásÍmél
Vigyázz, kész, rajt! Évről évre játékosok ezreit ragadja el a sebesség mámora. Itt a lényeg az, hogy minél gyorsabban, minél több egyforma színű kártyát adott sorrendben lerakj. De figyelem: mindenki egyszerre játszik!

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 2.350 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

Kölcsönözhető termékVigyázz, kész, rajt! Évről évre játékosok ezreit ragadja el a sebesség mámora. Itt a lényeg az, hogy minél gyorsabban, minél több egyforma színű kártyát adott sorrendben lerakj. De figyelem: mindenki egyszerre játszik! Ha van három különböző színű Ligretto dobozod, akár tizenkét játékos is élvezheti egyszerre a játékot. Ugye jól hangzik?

Vigyázz, kész, rajt! Évről évre játékosok ezreit ragadja el a sebesség mámora. Itt a lényeg az, hogy minél gyorsabban, minél több egyforma színű kártyát adott sorrendben lerakj. De figyelem: mindenki egyszerre játszik! Ha van három különböző színű Ligretto dobozod, akár tizenkét játékos is élvezheti egyszerre a játékot. Ugye jól hangzik?

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.