Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Káma szútra dobókocka

PDFNyomtatásÍmél
Egy kicsit meg szeretnéd fűszerezni a befizetett erotikus wellness hétvégét, melyre már olyan régóta vágysz? Vagy egyszerűen csak elkapott a vágy, és hirtelen nem is tudod, hogy az ezernyi lehetőség közül hogyan és miképpen szeretgesd meg szerelmed?

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 1.625 Ft
Kedvezmény:
3-5d.gif
Leírás

CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

Egy kicsit meg szeretnéd fűszerezni a befizetett erotikus wellness hétvégét, melyre már olyan régóta vágysz? Vagy egyszerűen csak elkapott a vágy, és hirtelen nem is tudod, hogy az ezernyi lehetőség közül hogyan és miképpen szeretgesd meg szerelmed?  Nos az ilyen spontán erotikus kalandozásokban segít Nektek a kámaszútra dobókocka.

Nos ha a megfelelő mennyiségű hormont összegyűjtötted magadban, és úgy látod, hogy a párod is remeg az erotikáért, egyszerűen csak ragadd meg a dobókockát, vesd el, akár az asztalon vagy bárhol, és meg is fogod tudni azonnal a választ arra, hogy a véletlen mit is fog művelni veletek. A kockán azt láthatod majd, hogy milyen pózban szerelmeskedjetek.

Ha a végeredménnyel nem vagy megelégedve, dobj újból!

Amennyiben csak baráti társaságotok szórakozását szeretnétek feldobni társasjáték közben, akkor a játék eredeti dobókockáját cseréljétek ki erre a kockára, és "ugyanúgy" folytathatjátok a játékot, ugyanis a kocka oldalai számozottak (is).

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.