Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Háborúk kora

PDFNyomtatásÍmél

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 5.390 Ft
Kedvezmény:
on-order.gif
Leírás

A feudális Japánban a háború és viszály korszaka dúl. A császárok hatalma gyengül, a klánok becsvágyó hadurai nyíltan háborúznak és kizsákmányolják a szomszédos kisebb klánokat. A klánok minden egyes csatával egyre jobban eltávolodnak egymástól, az egységesítés szelleme már csak távoli emlékként él az emberek szívében. Ahhoz, hogy a klánokat újra egyesíteni lehessen, valakinek a többiek fölé kell emelkednie. Talán épp te leszel ez a hadúr?

Dobj a kockákkal, szerezd meg a legfontosabb várak feletti uralmat a dobókockákon látható szimbólumok segítségével, és egyesítsd újra a szétszakadt klánokat! Minden vár, amit elfoglalsz pontot ér - amíg egy ellenséges hadúr szemet nem vet rá, és el nem foglalja tőled. Ha azonban az összes azonos színű várkártyát sikerül megszerezned, és ezzel egyesíteni egy klánt, akkor senki sem merészel többé megtámadni téged! De mindez vajon elég lesz-e ahhoz, hogy tiéd legyen a végső győzelem?

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.