Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Tíz kicsi zöld üveg ORCHARD TOYS

PDFNyomtatásÍmél
A játék célja:Légy az első játékos, aki mind a 10 üveget újrahasznosította!

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 5.370 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

A játék tartalma
4 fal kártya
40 zöld üveg kártya (1-10-ig számozva)
40 pöttyös számkártya (1-10-ig számozva)
1 3D-s üvegtároló konténer

Előkészületek
Minden játékos elhelyez maga előtt egy falkártyát, és felrakja rá az üvegeket 1-10-ig. A pöttyös kártyákat lefordítva szétszórjuk az asztalon. Minden alkalommal csak annyi 10-es készletet használjunk, ahány játékos játszik. Állítsuk össze az üvegtároló konténert, és helyezzük az asztal közepére.

A játék célja
Légy az első játékos, aki mind a 10 üveget újrahasznosította!

A játék menete
A legfiatalabb játékos kezdi a játékot, választ egy pöttyös kártyát az asztalról, megszámolja a pöttyöket, és megmutatja a többi játékosnak, hogy megbizonyosodjanak, valóban jól számolt-e.
Amennyiben a pöttyök száma megegyezik valamelyik falon álló üvegen lévő számmal, a játékos a számkártyával együtt bedobja a konténerbe, és elmondja a mondókát:

Tíz kicsi zöld üveg álldogál a falon, eldobunk egyet, kilenc marad azon.

És így tovább minden alkalommal, ahányszor üveget dobunk a konténerbe. (Pl. Négy kicsi zöld üveg álldogál a falon, eldobunk egyet, három marad azon.)
amennyiben a játékosnak már nincs olyan zöld üvege, ami egyezik a pöttyös számkártyával, megmutatja a többi játékosnak még egyszer, majd visszateszi az asztalra lefordítva.
A játékot a tőle balra ülő játékos folytatja.
Amikor egy játékosnak már csak egyetlen üvege van a falon, és talál egy olyan kártyát, aminek a száma egyezik az üvegével, elkiáltja magát:
Én nyertem a játékot, boldog vagyok nagyon,
Egyetlen zöld üveg sem álldogál a  falon!

Majd kidobja az utolsó üvegét is a konténerbe, megmutatva a többi játékosnak, hogy valóban egyezik a két szám.

A játék győztese
Az első játékos, aki minden üveget újrahasznosított, és elmondta  verset.

Az ORCHARD TOYS termékeit a tréfás tanulás szellemiségében tervezték, szem előtt tartva a fejlesztés, az innovatív dizájn, a minőség és a tartósság szempontjait. Minden termék 100%-ban újrahasznosított, valamint sok játék témáját is a zöld tudatosság adta. Olyan társasjátékokat takar, melyeknek témája gyermekközpontú és hétköznapi, így könnyű felkelteni a kicsik érdeklődését. A szabályok könnyen megérthetőek és megjegyezhetőek és fejleszti a gyermekek gondolkodását.
Az Orchard játékok serkentik a gyermekek kommunikációját, személyiségfejlődését.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.