Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Dzsungelláz - Jungle Speed

PDFNyomtatásÍmél
A Jungle Speed-ben a kitűnő megfigyelőkészségedre és gyors reflexeidre kell alapozz. Biztos kézre lesz szükséged, ami néha nehezen elérhető a nevetőgörcs közepette!

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 5.990 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

Kölcsönözhető termékA Jungle Speed-et kb. 3000 éve agyalta ki az Aboulou nevű törzs azért, hogy megállapítsák egy-egy sikeres vadászat után a törzs egyes tagjai által kiérdemelt ételmennyiséget. A törzs eredetileg eukaliptusz leveleket használt kártyák helyett. Ezek a kezdeti partik rendszeresen véres verekedésekhez vezettek, ugyanis sajnos az összes kártya egyforma volt. Emiatt az apró baki miatt szinte kihalt a törzs. Ezért a Jungle Speed a 20. századig ismeretlen maradt a világ számára, míg két okos játéktropológus, Tom és Yako, a leveleket a ma is használatos kártyákkal helyettesítette.

Játékszabály letöltése

A Jungle Speed-ben a kitűnő megfigyelőkészségedre és gyors reflexeidre kell alapozz. Biztos kézre lesz szükséged, ami néha nehezen elérhető a nevetőgörcs közepette! A fatotem az asztal közepén áll, s arra vár, hogy a leggyorsabb reflexekkel rendelkező játékos elkapja, egyúttal megnyerve a játékot.

Minden játékosnak osztanak néhány kártyát. Ahhoz, hogy nyerj, te kell megszabadulj leghamarabb az összes kártyádtól. A játékosok minden körben felfednek egy-egy saját kártyát. Ha van két egyforma kártya ezek közt, az illető játékosok meg kell kaparintsák a totemet. A gyorsabbik játékos átadja kártyáit a szerencsétlenebb ellenfelének.

Hogy a játék bonyolultabb legyen, bizonyos kártyák szinte azonosak, ami becsaphatja a figyelmetlenebb játékosokat, arra késztetve őket, hogy a totem után kapjanak. Súlyos hiba! Más kártyák arra késztetik a játékosokat, hogy az összesen egyszerre kapjanak a totem után, illetve megváltoztatják a játék menetét vagy nehézségi fokát. Ahhoz, hogy nyerj, reflexeid olyanok kell legyenek, mint a macskáé, szemed pedig mint egy sólyomé.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.