Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Djeco Quadricolor - Connecto

PDFNyomtatásÍmél
Színes, vidám, összegabalyodós mozgásos társasjáték az egész családnak!

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 6.190 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

Djeco társasjáték: Quadri Color

 

 

Ajánlott életkor: 5 - 8 éveseknek

Játékosok száma: 2 - 4 fő

A doboz tartalma: 24 feladatkártya, 24 színes jelzőszalag (4 sárga, 4 kék, 4 piros és 4 zöld)

A játék célja: A csapatod nyerje meg a legtöbb fordulót!

 

A játék előkészítése: Kettesével alakítsatok csapatokat! Minden játékos kapjon 4 különböző színű jelzőszalagot, majd rögzítsen fel egy-egy jelzőszalagot a két csuklójára és a bokáira. Állapodjatok meg abban, hogy hány fordulót játszotok le. (pl. 3 fordulós a játék) Keverjétek meg a feladatkártyákat, majd helyezzétek egy halom, képpel lefelé, a játékosok mellett.

 

A játék menete: Az első csapat egyik játékosa húzzon egy feladatkártyát, azt megmutatja az összes játékosnak. Helyezze el a csapatok között és azt mondja: "Mehet". A kártyán látható színek szerinti kapcsolatokat kell létrehoznia a csapatok tagjainak egymás között.

Amikor elhangzik a "MEHET" szó, a játékosoknak minél gyorsabban kell az összes színkapcsolatot létrehozni, ami látható a kártyán. Amint a játékosok egy csapatban úgy gondolják, hogy megoldották a feladatot, azt kiáltják "STOP". A többi csapat játékosai ellenőrizzék le, hogy minden kapcsolat létrejött-e megfelelően, amit a kártya mutat.

Ha a kapcsolatokat helyesen alakította ki a csapat, megnyeri a kártyát.

Ha a kapcsolatokat hibásan alakította ki a csapat, a másik csapat nyeri a kártyát. Ezután a 2. csapat egyik játékosa megfordítja a következő kártyát, …és így tovább. Ki nyer? Az első csapat, aki elnyer négy kártyát, az nyeri a játszmát.

 

A játék tervezője: Ágnes Largeaud

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.