Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Lonpos IQ Cabin

PDFNyomtatásÍmél
A 2D játék célja, hogy segítsen fejleszteni a logikai és vizuális készségeket és a térlátást.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 3.050 Ft
Kedvezmény:
atmenetileg.gif
Leírás

Kölcsönözhető termékIQ Puzzle (mini) 202 db feladvánnyal (2D és 3D) 4 nehézségi szinttel

A 2D játék célja, hogy segítsen fejleszteni a logikai és vizuális készségeket és a térlátást.
A 12 színű és különböző formájú építőelemekkel kell a feladatfüzetben található kezdőállapotoknak megfelelően felhelyezni az elemeket, majd a kimaradt darabokkal úgy kitölteni a játéktábla kimaradó részeit, hogy minden egyes darab a táblán legyen, ne lógjon ki és ne hiányozzon egyik sem. A feladvány megoldása során a gyerekek gyakorolják az önkonntrollt, és az  önálló gondolkozást, így fejlődik feladattudatuk.
A feladvány megoldás által okozott öröm az agyban, béta-endorfint termel és ezáltal aktiválja az immunrendszert és hatékonyabb működésre serkenti az agyat.

 A 3D (piramis) játék célja, hogy segítsen fejleszteni a logikai és vizuális készségeket és a térlátást.

A 12 színű és különböző formájú építőelemekkel kell a feladatfüzetben található kezdőállapotoknak megfelelően felhelyezni az elemeket, majd a kimaradt darabokkal úgy kitölteni a piramis részeit, hogy minden egyes darab a helyén legyen, ne lógjon ki és ne hiányozzon egyik sem.
A feladványok három dimenzióban késztetik a játékosokat a különböző formájú építőelemek térbeli forgatásával a fennmaradó helyek kihasználására. Amennyiben a páros számú feladványokat a játékosok jobb kézzel, a páratlant a bal kézzel oldják meg, úgy mindkét agyfélteke fejlődik.

A gyerekek megtanulják az aktív gondolkodást, problémamegoldást, mely segíti őket a mindennapi életben.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.