Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Catan telepesei - Kereskedők és barbárok

PDFNyomtatásÍmél

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 7.580 Ft
Kedvezmény:
atmenetileg.gif
Leírás

Catan szigetén az élet sosem unalmas. Hogy is lehetne, ha egyik kaland követi a másikat?
A partmenti városokat újból megtámadták a barbárok, melyek mindent kifosztanak, ami útjukba esik. Merre vannak a bátor lovagok, akik harcba szállnának a vad seregekkel?
Ezalatt a sziget nyugati részén reggeltől estig folyik az építkezés. A szigeti tanácsnak új palotára van szüksége, és te leszel az, aki a márványt, üveget, homokot és a szükséges szerszámokat szállítani fogod. Próbálj szerencsét bátran!

A Kereskedők és Barbárok a Catan telepesei társasjáték harmadik kiegészítője. A Tengeri utazó és Lovagok és városok kiegészítőktől független, de kombinálható velük. Három nagy jelenetet és az alapjáték számos új variációját tartalmazza, többek közt egy két játékosnak szánt változatot.

A Kereskedők és barbárok társasjáték csak a Catan Telepesei alapjátékkal játszható. A kiegészítő kompatibilis mind a fa- (első kiadás), mind a műanyag (második kiadás) figurás magyar alapjátékkal.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.