Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Melyik a szemét? ORCHARD TOYS

PDFNyomtatásÍmél
Gyűjtsd össze a szemeteket, és helyezd el a megfelelő kukába, de figyelj a kis légyre! A játék során a játékosok megtanulják a szemetek elhelyezését a szelektív hulladékgyűjtőben.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 5.370 Ft
Kedvezmény:
not_available.gif
Leírás

Kölcsönözhető termékGyűjtsd össze a szemeteket, és helyezd el a megfelelő kukába, de figyelj a kis légyre! A játék során a játékosok megtanulják a szemetek elhelyezését a szelektív hulladékgyűjtőben.

A játék előkészítése: A táblát az asztal közepére helyezzük és az egyik oldalára a 3 D-s szemetest rakjuk. Minden játékos választ magának két szelektív hulladékgyűjtőt. A kis kártyákat összekeverjük, és 12 darabot képpel lefelé elhelyezünk a játékmező tetszőleges helyén. A maradék kártyákat a tábla mellett szétterítve képpel lefelé fordítva tesszük ki. Minden játékos választ magának egy bábut, és a táblára teszi a neki tetsző helyre.


Életkor: 5-10 éves korig
Játékosok száma: 2-4 gyermek részére
A játék tartalma: 1 3D kuka, kuka kártyák, 1 pörgető kerék, szemetet jelző kártyák, játéktábla.

Az ORCHARD TOYS termékeit a tréfás tanulás szellemiségében tervezték, szem előtt tartva a fejlesztés, az innovatív dizájn, a minőség és a tartósság szempontjait. Minden termék 100%-ban újrahasznosított, valamint sok játék témáját is a zöld tudatosság adta. Olyan társasjátékokat takar, melyeknek témája gyermekközpontú és hétköznapi, így könnyű felkelteni a kicsik érdeklődését. A szabályok könnyen megérthetőek és megjegyezhetőek és fejleszti a gyermekek gondolkodását.
Az Orchard játékok serkentik a gyermekek kommunikációját, személyiségfejlődését.

A játék célja
A játékosok megtanulják a szemetek elhelyezését a szelektív hulladékgyűjtőben.

A játék előkészítése
A táblát az asztal közepére helyezzük, és az egyik oldalára tesszük a 3D-s szemetest. Minden játékos választ magának két szelektív hulladékgyűjtőt. A kis kártyákat összekeverjük, és 12 db-ot képpel lefelé elhelyezünk a játékmező tetszőleges helyén. A maradék kártyákat a tábla mellett szétterítve képpel lefelé fordítva tesszük ki. Minden játékos választ magának egy bábut, és a táblára teszi egy neki tetsző helyre.

A játék menete

  • A legfiatalabb játékos kezd. Megpörgeti a rulett kereket, és ha számot mutat, annak megfelelően lép a játékmezőn.
  • Ha a játékos rálép egy olyan mezőre, vagy áthalad egy mezőn, amelyen kártya van, akkor azt fel kell emelnie. Anélkül, hogy megmutatná a többieknek, megnézi a kártyát, és ha a saját szelektív gyűjtőjébe el tudja helyezni, meg kell tennie. Ezután helyette egy másik kártyát kell ugyanarra a helyre tennie a maradék kártyák közül.
  • Ha a szemét nem az ő kukájába való, vissza kell tenni a táblára ugyanarra a helyre.
  • Ha a felemelt kártya egy kis legyet ábrázol, mindenkinek meg kell mutatni, és egy kártyát vissza kell tenni az asztalra lefordítva. A kis légy képet pedig a 3D-s kukába kell tenni.
  • Ha valami olyan tárgyat emel fel, ami nem gyűjthető szelektíven, akkor a 3D-s kukába kell dobni.
  • Ha a kerék a bogaras részen áll meg, egy újabb kártyát kell elhelyezni a táblán, anélkül, hogy megnéznénk.
  • Ezután a következő játékos pörget.
  • A játékot addig kell folytatni, míg valamelyik játékosnak megtelik mind a két szemetese, így ő lesz a játék nyertese.


3 játékos esetén
Vegyünk ki két hulladékgyűjtőt, és a hozzá tartozó szemetek képeit.

2 játékos esetén
4 hulladékgyűjtőt és a hozzátartozó szemetek képeit ki kell venni a játékból.

Nagyobb gyerekek esetében
Játszhatjuk úgy is a játékot, hogy ha a felemelt képen olyan szemét van, ami nem a játékos hulladékgyűjtőjébe való, akkor lehelyezheti úgy a képet, hogy minél nehezebben lehessen hozzájutnia annak a játékosnak, akié a hulladék. Tehát nem kötelező ugyanarra a helyre.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.