Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Madárijesztő, számolós játék ORCHARD TOYS

PDFNyomtatásÍmél
Gyűjtsd és számold a varjakat, míg nem jön a macska. Közben rakjátok össze a madárijesztőt a kártyákból. Ha elkészült a madárijesztő, az győz, akinek a legtöbb madara van.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 3.220 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

Gyűjtsd és számold a varjakat, míg nem jön a macska. Közben rakjátok össze a madárijesztőt a kártyákból. Ha elkészült a madárijesztő, az győz, akinek a legtöbb madara van.


Kölcsönözhető termékA játék célja, hogy a legtöbb varjat összegyűjtsük, mielőtt a madárijesztő összeáll.

A játék menete:

  • A kártyákat összekeverjük, és lefelé fordítva csomóba rakjuk az asztalon.
  • A legfiatalabb játékos kezd: felemeli  felső kártyalapot.
  • Ha madaras kártyát húzott, maga elé teszi az asztalra.
  • Ha a kártyán egy madárijesztő-részlet van, színével felfelé az asztal közepére teszi. A játék során  amint újabb madárijesztő-részletek kerülnek elő, azokat az első mellé rakjuk úgy, hogy a végén összeálljon belőlük a madárijesztő képe.
  • Ha macskakártyát húz valaki, vissza kell tennie a csomóba, az összes madaras kártyáját a macskakártyával együtt. Újra összekeverik a kártyákat, és folytatódik a játék.
  •  A játék addig tart, amíg a madárijesztő képe össze nem áll. Ekkor a játékosok megszámolják, hány madár van összesen a kártyáikon.Az győz akinek a játék végén a legtöbb madara van.

Életkor: 4-10 éveseknek
Játékosok száma: 2-6 gyermek
A készlet tartalma: 40 madaras kártya, 6 madárijesztős kártya, 3 macskakártya.
Állítsd össze  a madárijesztőt, számold és gyűjtsd a varjakat, de óvakodj a macskától!

 

Az ORCHARD TOYS termékeit a tréfás tanulás szellemiségében tervezték, szem előtt tartva a fejlesztés, az innovatív dizájn, a minőség és a tartósság szempontjait. Minden termék 100%-ban újrahasznosított, valamint sok játék témáját is a zöld tudatosság adta. Olyan társasjátékokat takar, melyeknek témája gyermekközpontú és hétköznapi, így könnyű felkelteni a kicsik érdeklődését. A szabályok könnyen megérthetőek és megjegyezhetőek és fejleszti a gyermekek gondolkodását.
Az Orchard játékok serkentik a gyermekek kommunikációját, személyiségfejlődését.

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.