Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Kapd el és számold meg! - ORCHARD

PDFNyomtatásÍmél

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 3.220 Ft
Kedvezmény:
3-5d.gif
Leírás

A készlet tartalma

30 buborékos kártya, 4 befőttesüveg táblát, 1 3D-s polip pörgető

Előkészület

Rakjuk össze a 3D-s polip pörgetőt – az ábra alapján. Ha ez megtörtént, utána már tarthatjuk a dobozban a kész pörgetőt, nem kell újra szétszedni. Minden játékos választ egy befőttesüveg táblát, és leteszi maga elé az asztalra.Terítsük szét a buborékos kártyákat az asztalon, a buborékokkal felfelé.

A játék célja

Te fogd a legtöbb halat.

A játék menete

A legfiatalabb játékos kezd: megpörgeti a polip korongját. Utána választanak egy kártyát, amin annyi buborék van, ahányat a pörgető mutat, majd megfordítják. Ha a kártyán 1, 2, 3 vagy négy hal van, akkor a játékos megtartja a kártyát, és rárakja az üvegére.  Ha viszont cápa van a kártyán, ez megeszi a játékos összes eddig gyűjtött halát, így ezek a kártyák a cápával együtt kikerülnek a játékból. A következő játékoson a sor. Ha a játékos nem talál a kipörgetett számnak megfelelő számú buborékos kártyát, akkor passzol, a következő játékos pörget. A játék addig tart, amíg az összes kártyát felveszik az asztalról.

A győztes

A játék végén összeszámlálják a fogott halakat. Az győz, akinek a legtöbb halat sikerült kifogni.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.