Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Hol a süteményem? - ORCHARD

PDFNyomtatásÍmél

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 3.220 Ft
Kedvezmény:
elorend.gif
Leírás

Az Orchard játékok serkentik a gyermekek kommunikációját, személyiségfejlődését.

A játék célja: Legyél figyelmes és gyűjts össze minél több süteményt.

Ajánlott életkor:3 éves kortól

Játékosok száma:2-4 játékos részére

A készlet tartalma: 4 tányér tábla, 40 sütemény kártya, 1 tábla ami mutatja a 10 különböz? sütemény típust, 1 játékleírás

A játék menete:

A legfiatalabb játékos kezd. Felhúz egyet az asztalon lévő lefelé fordított kártyacsomagból, majd megnézi, hogy talál-e a kezében lévő süteménnyel azonosat az asztalon lévők között. Ha igen, felveheti és a tányérjára helyezteti a sütemény párt. Ha már van a tányérján sütemény és a felhúzott kártya azonos a tányérján levő legfelső süteménnyel, akkor a felhúzott süteményt a tányérjára teheti. Ha a felhúzott sütemény kártya nem egyezik meg a tányérján lévő legfelső kártyával és az asztalon sem talál hozzá párt, akkor meg kell néznie, hogy valamelyik játékos társának van-e olyan süteménye. Ha van, akkor meg kell kérdeznie a játékostól: Szeretnél süteményt? a másik játékosnak pedig ezt kell válaszolnia: Igen, köszönöm szépen! majd a tányérján levő sütemények tetejére helyezi a kapott kártyát. Ha a felhúzott sütemény kártya nem egyezik sem az asztalon lév?k kártyákkal, sem a saját tányérján illetve játékostársai tányérján lévő süteménnyel, akkor felfelé fordítva az asztalra kell helyezni a felhúzott süteményt a többi közé. Ezután a következő játékoson a sor, aki szintén húz egy süteménykártyát a kártyacsomagból. A játék addig folytatódik, míg már nem tudunk több süteménykártyát felhúzni.

Nyertes: Akinek a legtöbb sütemény van a tányérján.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.