Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Csodabogarak ORCHARD TOYS

PDFNyomtatásÍmél
Egyszerű, mégis izgalmas, könnyen szerethető játék. A nálad lévő kártyák közt keresd a lehívott kártya párját a kacskaringós csodabogár színe vagy formája szerint. A játékosok látják egymás kártyáit, így a nagyobbak akár taktikázhatnak is.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 3.220 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

Játékosan tanuljuk a színeket, figyeljük a formákat!
Egyszerű, mégis izgalmas, könnyen szerethető játék. A nálad lévő kártyák közt keresd a lehívott kártya párját a kacskaringós csodabogár színe vagy formája szerint. A játékosok látják egymás kártyáit, így a nagyobbak akár taktikázhatnak is.

Fejlesztési célok
Az Orchard mókás fejlesztő játékok serkentik a gyermekek egymás közötti kommunikációját, erősítik a köztük lévő kapcsolatot, közös élményt nyújtanak. Ez a játék különösen a következő területek fejlesztésére szolgál: megfigyelés, szín és forma párosítás, társas érintkezés, logikus gondolkodás.

Kölcsönözhető termékA készlet tartalma
40 kerek csodabogár kártyalapot és 1 joker kártya, amelyik bármilyen szín vagy forma helyett állnak

Ajánlott életkor: 3 éves kortól
Játékosok száma: 2-5 játékos

A játék célja
Szabadulj meg az össze nálad lévő csodabogártól! A játékos dönti el, hogy szín vagy forma szerint párosít.

A játék menete

  • Minden játékosnak kiosztunk 5 kártyát. A kártyákat felfordítva sorba rakják maguk elé az asztalon.
  • A maradék kártyákat lefelé fordítva egymásra rakjuk középen.
  • A felső kártyát leemeljük, és felfelé fordítva a kártyaoszlop mellé tesszük.
  • A legfiatalabb játékos kezd. Megnézi, hogy a nála lévő kártyák között van-e olyan, ami akár színében, akár formájában egyezik a lehívott kártyával. Ha van, akkor a saját kártyáját ráhelyezi a lehívott kártyára; ha nincs, akkor leveszi a kártyaoszlop legfelső kártyáját, és felfordítva odarakja a saját kártyái mellé.
  • A balra ülő játékos folytatja a párosítást. Ha több kártyánk is illik a lehívott kártyához, kiválasztunk közülük egyet aszerint, hogy segíteni vagy akadályozni szeretnénk az utánunk következő játékost.
  • Ha valaki a joker kártyát húzza, ő dönti el, mikor rakja ki, bármilyen szín vagy forma helyett használhatja. Ha letette, megmondja milyen színű vagy formájú kártyát kér rá.
  • Ha a kártyaoszlop elfogy, a felfelé fordított kártyákból álló oszlop tetejéről levesszük a felső kártyát, letesszük az asztalra, a többit megkeverve, színükkel lefelé egymásra rakjuk, ezekkel folytatjuk a játékot.


Ki a győztes?
Az akinek elsőként fogy el az összes játéka.

Az ORCHARD TOYS termékeit a tréfás tanulás szellemiségében tervezték, szem előtt tartva a fejlesztés, az innovatív dizájn, a minőség és a tartósság szempontjait. Minden termék 100%-ban újrahasznosított, valamint sok játék témáját is a zöld tudatosság adta. Olyan társasjátékokat takar, melyeknek témája gyermekközpontú és hétköznapi, így könnyű felkelteni a kicsik érdeklődését. A szabályok könnyen megérthetőek és megjegyezhetőek és fejleszti a gyermekek gondolkodását.
Az Orchard játékok serkentik a gyermekek kommunikációját, személyiségfejlődését.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.