Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Buszmegálló ORCHARD TOYS

PDFNyomtatásÍmél
Vegyél fel minél több utast. Egy vicces játék az összeadás és kivonás gyakorlására. Ebben a vicces játékban az nyer, aki a legtöbb utast gyűjti össze.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 4.300 Ft
Kedvezmény:
3-5d.gif
Leírás

Kölcsönözhető termékVegyél fel minél több utast. Egy vicces játék az összeadás és kivonás gyakorlására. Ebben a vicces játékban az nyer, aki a legtöbb utast gyűjti össze.

Életkor: 4-8 év

Játékosok száma: 2-4 gyermek részére

A játék tartalma: 4 nagy emeletes busz és 4 kis emeletes busz, utasok, 2 kocka, játéktábla.

 Az ORCHARD TOYS termékeit a tréfás tanulás szellemiségében tervezték, szem előtt tartva a fejlesztés, az innovatív dizájn, a minőség és a tartósság szempontjait. Minden termék 100%-ban újrahasznosított, valamint sok játék témáját is a zöld tudatosság adta. Olyan társasjátékokat takar, melyeknek témája gyermekközpontú és hétköznapi, így könnyű felkelteni a kicsik érdeklődését. A szabályok könnyen megérthetőek és megjegyezhetőek és fejleszti a gyermekek gondolkodását.
Az Orchard játékok serkentik a gyermekek kommunikációját, személyiségfejlődését.

A játék célja
Minél több utassal visszatérni a pályaudvarra.

A játék menete

  • Készítsük el a táblát a részek összeillesztésével, és helyezzük a talpakba a kis buszbábukat.
  • Minden játékos válasszon magának egy nagy busztáblát, ezen kell összegyűjteni az utasokat.
  • A bábukkal a táblán a kék körben lévő fehér nyíllal jelzett mezőre kell állni. Ez a rajtmező. Az utas kártyákat képpel felfelé helyezzük el a tábla körül.
  • A legfiatalabb játékos kezd. Mindkét kockával dobnak a játékosok. A piros kocka pöttyeinek megfelelően kell lépni a táblán. Ha a mezőn, amire a játékos érkezett + jel van, akkor annyi utast vehet fel a buszra, amennyit a fehér kocka.
  • Amennyiben a következő körben olyan mezőre érkezett, ahol - jel van, úgy annyi utast le kell szállítania buszból, amennyit a fehér kocka mutat.
  • Amennyiben a fehér kockával nagyobb számot dobnánk, mint amennyi utas a buszban ül, úgy az összes utast le kell szállítania  buszból, és  a következő játékos dobhat.
  • Ha a játékos busza megtelt, és a következő dobás után újból olyan mezőre lép, ahol + jel van, akkor nem vehet fel újabb utasokat, mert nincs szabad hely. Ezért a következő játékos dobhat.
  • Amikor egy játékos eléri a STOP táblát (nem szükséges pontosan azt a számot dobni), akkor ő többet nem dobhat, számára befejeződött a játék.
  • Akkor van vége a játéknak, ha minden busz megérkezett a pályaudvarra.


A játék győztese
Az győz, aki a legtöbb utast szállította a pályaudvarra.


Jó szórakozást!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.