Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Okoskocka-Térészlelés készlet

PDFNyomtatásÍmél
A tér- és időészlelés, azaz a 4 dimenzió fejlesztése egy eszközcsaládban igen játékos módon jelenik meg.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 57.150 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

A tér- és időészlelés, azaz a 4 dimenzió fejlesztése egy eszközcsaládban igen játékos módon jelenik meg. 180 db kockán a térirányok ismerete, a tér rendezése, a térben, síkban való tájékozódás, a téri pozíciók meghatározása, a tárgyak mentális forgatása, valamint az idő napszakhoz és évszakhoz kötődő fogalmai (óra, hét napjai, hónapok, év) mind értelmet kapnak a játékokban.
Közel 30 különféle játéklehetőség biztosítja a térészlelés számos alapozó funkciójának fejlesztését.

Példa a játékokból: társasjáték a téri tájékozódás, a téri irányok fejlesztéséhez, dominó-játék a téri analízis-szintézis fejlesztéséhez, várépítés kockákból – a mesék világának megteremtése, puzzle: a téri pozíciók fejlesztéséhez

A készlet tartalma:

  • 180 db kocka fadobozban
  • kártyacsomagok
  • kiegészítő alaplapok mappában
  • játékfüzet
  • útmutató

 

Az Okos(koc)ka Fejlesztő Játékcsalád védett magyar termék. Pedagógusokból és pszichológusokból álló team fejlesztette ki e játékcsaládot azzal a céllal, hogy a 3-14 éves korú gyermekek képességeinek megismerése és fejlesztése a legkorszerűbb kutatások eredményeinek felhasználásával valósuljon meg.
Az Okos(koc)ka Fejlesztő Kockajáték-család célja, hogy a gyerekek örömmel és játékként sajátíthassák el, illetve gyakorolhassák azokat a képességeket, amelyek az iskolai tanuláshoz, az olvasás-írás-számolás zavartalan megtanulásához elengedhetetlenül szükségesek.
Az eszköz megbízható előrejelzést ad a tanulási zavar veszélyeztetettségének megállapítására, illetve a tanulási zavar okainak feltárására. Az Okos(koc)ka Fejlesztő Kockajáték-család átmenetet képez a kétdimenziós feladatlapok és a háromdimenziós, manipulatív tevékenységet jelentő eszközök között.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.