Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Trax játékkészlet

PDFNyomtatásÍmél
Trax game - Egy klasszikus stratégiai gondolkodást igénylő társasjáték, két játékos részére. A Trax szabályai egyszerűek, könnyen tanulhatóak, azonban a játéktudás egy életen át fejleszthető.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 6.200 Ft
Kedvezmény:
3-5d.gif
Leírás

Mi is az a TRAX ?

Trax game - Egy klasszikus stratégiai gondolkodást igénylő társasjáték, két játékos részére. A Trax szabályai egyszerűek, könnyen tanulhatóak, azonban a játéktudás egy életen át fejleszthető.

A játékosok felváltva lépnek a lapkákkal annak érdekében, hogy először sikerüljön kialakítaniuk hurkot vagy győztes vonalat saját színükből, miközben ellenfelük hasonló törekvését is akadályozni kell.

A "kötelező lépések" lehetőséget biztosítanak arra, hogy a játékosok egy lépésük során több lapkát is elhelyezzenek, azonban legkisebb hibájuk is ellenfelük győzelméhez vezethet!

A Trax játék során a Traxhoz több hasonló játékkal (pl. TANTRIX) ellentétben a szerencse egyáltalán nem kap szerepet, csak az játéktudás és az odafigyelés számít. A szabályok tökéletes egyensúlyt teremtenek a támadás és a védekezés között, egy játékot megnyerni csak mindkett? pontos alkalmazásával lehet. A játék folyamán e két dolog (a támadás és a védekezés alkalmazása), lüktet?szer?en változik, egyszer támadnod kell, egyszer védekezésre kényszerülsz.

Aki először tud "hurkot" építeni, vagy át tud érni egy képzeletbeli tábla "túloldalára" az nyer. Kezdő játékosok között a "hurkos" győzelem általában egy gyors játékot eredményez. Minél több lejátszott játék, s az egyre mélyebb gondolkodás után meglátod, hogy egy fantasztikus, magával ragadó játékot ismertél meg. Taktikai, stratégiai tanácsokat itt olvashatsz.
Mit tartalmaz?
A Trax csomag 64 darab kétoldalas négyzet alakú (3cm x 3cm) lapkát, valamint egy képekkel, példákkal illusztrált szabálykönyvet tartalmaz egy jópofa tasakban. Ha a játékboltokban keresed, ilyet keress!

A TRAX története
A TRAX játékot egy új-zélandi jóember találta ki (David Smith), 1980-ban. A játékot Új-Zélandon és az USA-ban kezdték terjeszteni, ahol sok pozitív visszajelzést kapott. Az egyik így szól: "egy játék, melyet a 20. században találtak ki, de még a 22. században is játszani fognak vele".

2005-ben a játékot "újragondolták", "letisztították" a szabályait, és egy új dizájn-nal vezették be a 21. századba ezt a klasszikus társasjátékot.

Játékszabály letöltése

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.