Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Keltis kártyajáték

PDFNyomtatásÍmél
A játékosok színkártyák kijátszásával megpróbálnak minél hosszabb színsorokat alkotni. Egy színsoron belül a lapoknak növekvő,vagy csökkenő sorrendbe kell lenniük.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 2.190 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

A játékosok színkártyák kijátszásával megpróbálnak minél hosszabb színsorokat alkotni. Egy színsoron belül a lapoknak növekvő,vagy csökkenő sorrendbe kell lenniük. Minél hosszabb egy színsor a játék végén,annál több pont jár érte. A játékot az a játékos nyeri,akinek a játék végén a legtöbb pontja gyűlik össze.

A 2008-as év társasjátékának kártyajáték-verziójában szinte minden van, ami a nagyobb testvérében, persze tábla és figurák nélkül, egy zsebben is kényelmesen elférő, praktikus kis dobozban. Mindenki 8 kártyát tart a kezében, és amikor rá kerül a sor, kijátszik egy lapot maga elé. Egy-egy színen belül a lapok sorrendje számít: vagy csökkenő, vagy növekvő sorrendben kell kijátszani a lapokat. A táblás verzióban is szereplő köveket itt két azonos értékű kártya kijátszásával lehet megszerezni, de akadnak adott értékű lapra lehelyezhető, szín nélküli kártyák és egy-egy színt lezáró zárókő-lapok is, hogy a játék az eredetihez némiképp hasonlóan akkor érjen véget, ha öt színsorra zárókövet tettünk, vagy ha elfogyott a pakli. A Keltis kártyajáték a táblás verziónál is pörgősebb, izgalmas kártyajáték.

Játékszabály letöltése

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.