Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Bobo Car / Swing car pink

PDFNyomtatásÍmél
Kiváló készségfejlesztő játék, amely segíti a gyermek fizikai fejlődését, egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját, sebességérzékelését és térbeni tájékozódását.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 10.990 Ft
Kedvezmény:
on-order.gif
Leírás
{swf}swing_car_boboar{/swf}

Kiváló készségfejlesztő játék, amely segíti a gyermek fizikai fejlődését, egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját, sebességérzékelését és térbeni tájékozódását. A kreatív forma lehetővé teszi a képzelet játékát is.Nincs pedál vagy motor, az energiaforrás maga a gyermek. Maximális teherbírása 120 kg, akár a szülők és a nagyobb testvérek is nyugodtan gördülhetnek vele. Igazi, közös szórakozást nyújt az egész családnak! Ideális és biztonságos a használata különböző kemény, sima felületeken: járda; bitumenes út; parketta; műpadló; járólap stb. Súly: 3,8 kg Hosszúság: 80 cm

BoBo különbözik az eddig ismert gyermekeknek készült járművektől, az egyetlen, amely a kormány jobbra-balra történő fordításával halad előre illetve hátra. Segíti a gyermek fizikai fejlődését, egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját, a sebességérzékelését és térbeli tájékozódását. A kreatív forma lehetővé teszi a képzelet játékát is. Nincs pedál vagy motor, az energiaforrás maga a gyermek! Maximális teherbírása 120 kg, egyszóval a szülők és a nagyobb testvérek is nyugodtan gördülhetnek vele. Ideális és biztonságos a használata különböző sima felületeken: járda, bitumenes út, parketta, műpadló, járólap stb. .

Apának szólni kellett, hogy szálljon le (Ádám 4éves)

olyan jó volt nézni Őket, ahogy együtt hajtják nagy egyetértésben.... ritka az ilyen (Zsani 35 éves 2 és 4 éves fiúk édesanyja)

Sokkal masszívabb, mint a kismotor, nem kell annyira féltenem, mert nem esik vele előre (Viki 29éves)

Briliáns, köszönjük! Az egész család kézről kézre adja!

Gyermeket és felnőttet egyaránt elbűvöli a járgány működése. Akik kipróbálták, mind azt mondták még soha nem találkoztak semmi hasonlóval. Hihetetlen népszerűségnek örvendett, kézről kézre adták már a tesztelés során. Több szülő azt gondolta, hogy a fizikai fejlődés mellett segíti a gyermeket, hogy megtanulják az önzetlen magatartás gyakorlását társaikkal szemben, hiszen még a legszendébb is szívesen mutatta meg társainak, hogyan kell használni. A kormányt elég 180 fokkal elfordítani, és már tolathatsz is vele! A felhasználók dicsérték a teherbírását, sokoldalú felhasználhatóságát: Jó időben a parkban, a járdán használtuk, míg esős, hideg napokon a lakásban is remekül szórakoztunk vele Valaki, aki kipróbálta azt javasolta, hogy a korhatár 3-tól 70 éves korig terjedjen, mivel felnőttek is előszeretettel használják, a BoboCar briliáns!. Ha kisebb gyermeked van, akinek a pedálozás még nehézséget okoz, a Bobot-t Neked találták ki! Ez az új jármű gyermekeknek, amin nincsen pedál, sőt egyáltalán semmilyen lábbal történő meghajtást nem igényel. Olyan simán halad, hogy azt hihetnénk ez valami varázslat. Valójában az is, mivel kizárólag attól lendül mozgásba, hogy a kormánykereket balról jobbra fordítjuk. A kormány 180 fokkal történő átfordításával pedig hátra felé haladhatunk, anélkül, hogy a lábunkat használnánk. Fantasztikusan néz ki. Lehet ez egy versenyautó, egy repülő, egy bálna, vagy éppen egy hercegnői paripa, mindez csak gyermeked határtalan fantáziáján múlik. Bátorítsuk gyermekeinket, hogy többet mozogjanak a friss levegőn, és a BoboCar kiválóan alkalmas erre. Az egyszerű mozdulat nem csak csodával tölti el, hanem mivel a gyermek maga a meghajtó erő, testmozgás és kikapcsolódás is egyben, megdolgoztatja a hasizmokat, karokat, lábakat.

Leggyakoribb kérdések

K: Milyen korú gyermekek használhatják?
V: BoBoCar megfelel a 30 hónapos és a 60 éves felhasználónak is. Elbír egy 120 kg-os felnőttet is, gyermek és szülők egyaránt élvezhetik. Ha gyermek használja, felnőtt felügyelete ajánlott!

K: Milyen felületen működik?
V: Sima felületen működik leginkább, úgy mint parketta, járólap, műpadló, vagy a szabadban betonon, járdán, illetve bitumenes felületeken. Nem működik megfelelően füves; kavicsos területeken, illetve szőnyegen.

K: Az első két kicsi kerék nem érinti a talajt, ez normális?
V: Ha az előírásoknak megfelelően szereltük össze a járművet, a két kisebb első kerék nem érintkezik a talajjal. Ezek a kis kerekek biztonsági célt szolgálnak, megakadályozzák a BoBoCar -t, hogy használat közben előrebukjon.

K: Hogyan működik?
V: BoboCar kizárólag az utas erejét, testsúlyát használja. Csak rá kell ülni és elfordítani a kormánykereket balról jobbra és a járgány elindul. Ha elfordítjuk a kormányt 180 fokkal, a BoboCar hátrafele fog menni. Használata egyszerű, nincs szükség elemre, akkumulátorra, nincs pedál, motor, üzemanyag, olajos lánc vagy egyéb bonyolult alkatrészek. Fogj egy gyereket, ültessd rá és indul! :-) A BoBoCar a mozgás és a fantázia határtalan szabadságát adja meg gyermekének!

Paraméterek:
Méretek: 80cm*30cm*25cm Súly: 3,8kg
Életkor: 2 éves kortól

Biztonság:
A BoboCar a fogyasztóvédelmi törvénynek megfelelően bevizsgálásra került, és megfelelt az EN71 számú játékminőségét biztosító rendeletnek. A járművet könnyű felemelni, vinni, tárolni. Bobo kompakt, nincsenek éles kiálló részei, kemény műanyagból készült, strapabíró.

Biztonsági előírások
Minden gyermek – elsősorban 5 év alatt – esetében a használat felnőtt felügyelete mellett javasolt A Bobocar használata nem javasolt úttesten, ahol autó vagy motoros forgalom történik Bobocar használata veszélyes lehet meredek területen vagy erősen egyeletlen felületen.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.