Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Szuper farmer

PDFNyomtatásÍmél
Farmer vagy, egyre több a jószágod, szépen nő a hasznod! De vigyázz, a környéken rókák és farkasok garázdálkodnak, bármikor lecsaphatnak a te állataidra is. Légy nagyon óvatos! Ha már minden állatfajtából beszereztél egyet, te leszel a Szuperfarmer!

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 3.890 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

Farmer vagy, egyre több a jószágod, szépen nő a hasznod! De vigyázz, a környéken rókák és farkasok garázdálkodnak, bármikor lecsaphatnak a te állataidra is. Légy nagyon óvatos! Ha már minden állatfajtából beszereztél egyet, te leszel a Szuperfarmer!

 

A Super Farmerjáték fő célja, hogy cseréljük és gyűjtsük össze a különböző állatokat (nyúl, juh, sertés, tehén, ló és két fajta kutya). Az az nyer, aki össze tud gyűjteni legalább egyet minden fajtából. De légy óvatos, vannak rókák, akik nyulainkra vadásznak és a farkas, amely szinte minden állatunkat elviheti, ezért szükség van egy kutyára is, hogy megvédje az állományt.

A játék eredeti neve "Hodowla zwierzštek" (Állattenyésztés). A megszállt Lengyelországban a második világháború híres lengyel matematikus, Karol Borsuk és felesége fejlesztette ki. Ebben a nehéz időkben a játék nagyon népszerű lett, és sok házi példányt adott el a Borsuk család. Sajnos közben a varsói felkelés végén a család minden példányát megsemmisítették. Másik városból   háború után került vissza a Borsuk családnak. Nemrégiben az egyik a lengyel kiadó úgy döntött, hogy kiadja a játékot újra.

A játékosok két műveletet végeznek. Egyrészt lehetőség van az állatok cseréjére egy táblázat alapján (pl. hat nyúlért kapsz egy birkát, három sertés egy tehén). Másrészt dobhatsz két speciális 12-oldalú dobókockával is, melyek oldalán az állatok képei szerepelnek. Ez alapján kaphatsz újabb állatokat. Azt számolja meg a pár az állatok hengerelt dobókocka (együtt is a kocka), és ez az, hogy hány új állatok kapsz. A trükk az, hogy van egy róka és egy farkas, amelyek megeszik az állatainkat.

A játék leginkább a szerencse alapján működik, mert sikerességünk nagyban függ attól, hogy mit dobunk a dobókockákkal. De van benne stratégiai lehetőség is, mindenki dönthet, hogy magasabb és magasabb szintre megy a tenyésztésben, vagy inkább gyors tenyésztő marad és sok olcsó nyulat tenyészt.

Elsősorban gyermekeknek szánt játék, de meglepő módon a felnőttek számára is rendkívül szórakoztató.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.