Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Trója / Troy - NEW 2011

PDFNyomtatásÍmél
Válassz egy feladványt. Tedd fel a vörös (ellenséges) katonákat és a kék (baráti) katonákat a játéktáblára a feladvány szerint. A katonákat NEM szabad mozdítani, amíg meg nem oldottad a feladványt!

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 4.590 Ft
Kedvezmény:
atmenetileg.gif
Leírás

Válassz egy feladványt. Tedd fel a vörös (ellenséges) katonákat és a kék (baráti) katonákat a játéktáblára a feladvány szerint. A katonákat NEM szabad mozdítani, amíg meg nem oldottad a feladványt! Helyezd fel a falakat, a táblára, a bevágásokat felhasználva. A cél, hogy a vörös katonákat kizárd, míg a kék katonák a falon belül maradjanak.

  • A kék katonák csak akkor vannak biztonságban, ha a falak minden oldalról körbezárják. A biztonságos terület lehet egy apró négyzet, ahol a katona áll, vagy egy nagy, körbezárt terület.
  • A kék katonáknak nem kell azonos területen lenniük! Lehetséges külön-külön körbezárni a falakkal, különálló területet adva nekik.
  • A vörös katonák soha nem lehetnek körbezárva falakkal. Előfordulhat, hogy részben elkerítődnek, de legalább egy nyitott oldalnak lennie kell.
  • A játéktábla bevágásai nem jelentenek akadályt a katonáknak - csak a falak megtartására szolgálnak.
  • Minden falnak pontosan egy bevágásba kell passzolnia. Amennyiben nem úgy áll, akkor nem megfelelő helyen van a fal, át kell helyezni egy szabályos helyre.
  • Két fal találkozhat a bevágások metszeténél, de a fal nem támaszkodhat toronyhoz, mert nem illeszkedik hozzá.
  • A város mérete és alakja nem fontos.

 

Pontosan egy megoldás van! A megoldást a feladványfüzet hátulján ellenőrizheted.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.