Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Tóth-Kása Ottília: Tépkedős-ragasztós

PDFNyomtatásÍmél
A tépkedős füzetben két testvér indul látogatóba Ómamához és Ópapához. A könyvben található színes papírok tépkedésével kell őket felöltöztetni, uzsonnát varázsolni, baromfiudvart benépesíteni számtalan vicces feladat vár, mire célhoz érünk.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 1.980 Ft
Kedvezmény:
3-5d.gif
Leírás

Az abszolút kedvenc. Egy klinikai pszichológus, Tóth Kása Ottília úgy döntött, hogy értelmes, jól kitalált mesés foglalkoztatót kínál gyerkőcnek (3 éves kortól iskolakezdésig) –szülőnek. A tépkedős füzetben két testvér indul látogatóba Ómamához és Ópapához. A könyvben található színes papírok tépkedésével kell őket felöltöztetni, uzsonnát varázsolni, baromfiudvart benépesíteni… számtalan vicces feladat vár, mire célhoz érünk (persze Ópapának bajszot ragasztunk, Ómamának meg kontyot fésülünk).
A tépkedés, a ragasztás, a rajzolás, a festés, a hajtogatás, a vágás stb. mind-mind olyan tevékenység, amely hozzájárul a gyermekek finommotorikájának, szem-kéz koordinációjának a fejlődéséhez, segíti őket az íráskészséghez szükséges, összerendezett mozgás kialakulásában - amellett nagyszerű játék!
A manuális készségfejlesztés elősegíti a gyakorlati tanulási szokások kialakítását, a műveleti sorrend követését, az eszköz- és szerszámhasználat begyakorlását, az alapvető munkaszokások elsajátítását.
Nincs rossz megoldás, nem lehet hibázni - hiszen minden alkotás egyedi, önálló és kreatív! Korosztályhoz sem köthető, mert ami egyeseknek gyakorlás, másoknak tanulás, és ezek a tevékenységek felzárkóztatásként is szolgálhatnak.
A közös foglalkozás külön örömet jelent a gyerekek számára, akár nevelőkkel, szülőkkel, vagy idősebb testvérekkel végzik. A cél a közös szórakozás és öröm.
Kellemes, hasznos időtöltést kívánunk!
ui.: Feltétlenül szükséges hozzá egy gyermek által jól használható ragasztó(stift) is!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.