Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Tóth-Kása Ottília: Firkálós-rajzolós

PDFNyomtatásÍmél
A Firkálós füzetben különösen jók azok a kétsoros értelmes versek, melyek arra ösztönzik a gyerkőcöket, hogy az íráshoz szükséges vonalakat, kerekítéseket nagyban próbálják ki először.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 1.980 Ft
Kedvezmény:
3-5d.gif
Leírás

A Firkálós füzetben különösen jók azok a kétsoros értelmes versek, melyek arra ösztönzik a gyerkőcöket, hogy az íráshoz szükséges vonalakat, kerekítéseket nagyban próbálják ki először.
A tépkedés, a ragasztás, a rajzolás, a festés, a hajtogatás, a vágás stb. mind-mind olyan tevékenység, amely hozzájárul a gyermekek finom-motorikájának, szem-kéz koordinációjának a fejlődéséhez, segíti őket az íráskészséghez szükséges, összerendezett mozgás kialakulásában.
Az első, véletlenszerű vonalakat finoman lehet irányítani, hogy azok összefüggő egésszé alakuljanak. Ezt segítik a versikék a firkálás, rajzolás közben. A vonalak különbözősége követi a korral fejlődő finommotorika kialakulását, így a nehezebbnek mutatkozó rajzfeladatokat nyugodtan későbbre lehet halasztani, majd újra elő lehet venni, amikor úgy gondoljuk, hogy megint kipróbálhatóak. Hogy a feladatok egyértelműek legyenek, a versekben színes, dőlt betűs megjelenéssel szerepelnek a megoldások, de nyugodtan ki lehet bővíteni a rajzokat a gyermek saját, kreatív megoldásaival.
Nincs rossz megoldás, nem lehet hibázni, hiszen minden alkotás egyedi, önálló és kreatív! Korosztályhoz sem köthető, mert ami egyeseknek gyakorlás, másoknak tanulás, és ezek a tevékenységek egyúttal felzárkóztatásként is szolgálhatnak.
A közös foglalkozás külön örömet jelent a gyerekek számára, akár nevelőkkel, szülőkkel, vagy idősebb testvérekkel végzik. A cél: a közös szórakozás és öröm.
Kellemes, egyben hasznos időtöltést kívánunk!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.