Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Tempo Tempo

PDFNyomtatásÍmél

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 2.851 Ft
Kedvezmény:
elorend.gif
Leírás

Kutyus vagy cica? Egy kis részletből ezt nem is olyan egyszerű dolog eldönteni…A játék célja, hogy a kedves állatokat ábrázoló kártyákat mi párosítsuk össze legelőször hiányzó részeikkel. A győzelemhez villámgyorsan kell felismernünk, vajon miket rejthetnek a képrészletek.

Reflexjáték
2-4 játékos részére 4 éves kortól

Minden játékos kap hat kilyukasztott lapot, amelyen hat különböző állat látható.
A mintás lapokat összekeverjük, és képpel lefelé egy pakliba egymásra tesszük őket.
Kezdődhet a játék:
A játék során körbejár a pakli. Amikor te következel, a legfelső lapot leteszed az asztal közepére. Ezután rögtön kiderül, hogy kinek van a legjobb reflexe: az a játékos, aki a középen lévő mintára elsőként ráteszi a megfelelő állatos lapot, elveheti és maga elé teheti a mintás kártyát. Ezután mindenki visszaveszi a kilyukasztott lapot a kezébe, mert ez a minta még háromszor sorra kerül majd. De vigyázat! Nem érdemes kapkodni, mert ha rossz állatot teszel le, akkor nem veheted vissza a lapot, hanem ki kell venni a játékból. Ha olyan minta van az asztalon, amelyhez már senkinél nincs kilyukasztott lap (mert már mindenki elvesztette), akkor a mintás lapot szintén ki kell venni a játékból.
A játéknak akkor van vége, ha a mintás lapok elfogytak.
Az nyer, akinek a legtöbb mintás lapot sikerült összegyűjtenie. Könnyen megállapíthatjátok, hogy egy kilyukasztott és egy mintás lap összetartozik-e – csak meg kell nézni, hogy az állatos lapon lévő lyukon keresztül valóban a megfelelő mintát látjátok-e.

Milyen képességterületeket fejleszt a Tempo Tempo?
- vizuális differenciálás
- reakciókészség
- rész-egész fogalma
- koncentráció, figyelem

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.