Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

miniLÜK Játékos angol 4. LDI-304

PDFNyomtatásÍmél
Ez a füzet 8-11 éves, az angol nyelv alapjaival ismerkedő - de már nem teljesen kezdő - gyerekek számára készült, a Játékos angol 3. szerves folytatásaként. Egyaránt alkalmas otthoni, egyéni tanulásra és az iskolai munka elmélyítésére, gyakorlására.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 890 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

A mondatalkotás, a társalgás és a helyesírás gyakorlásához
Komplex fejlesztés - játékosan

Ez a füzet 8–11 éves, az angol nyelv alapjaival ismerkedő – de már nem teljesen kezdő – gyerekek számára készült, a Játékos angol 3. szerves folytatásaként. Egyaránt alkalmas otthoni, egyéni tanulásra és az iskolai munka elmélyítésére, gyakorlására. A már ismert szavak témák köré és már mondatokká rendeződve, változatos módon használhatók szóban és írásban is. A feladatsorokat kísérő és kiegészítő ötletek további, főleg az íráskészség fejlesztésére irányuló gyakorlási lehetőséget adnak.
A miniLÜKŽ kirakókészlet nemcsak motivál a feladatok megoldására, hanem játékosan, de hatékonyan fejleszti az önállóságot és az ön-ellenőrzés, ill. ön-értékelés képességét is.
A derűs, színes, lendületes ábrák is nagyban hozzájárulnak a LÜK-sorozat nemzetközi sikeréhez.
Teljesen kezdők számára ajánljuk e sorozat 1.és 2. kötetét.

A füzetet miniLÜKŽ kirakókészlettel használjuk!

Bemutató videó megtekintése:

{flv}luk_3{/flv}

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.