Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Ki vagyok?

PDFNyomtatásÍmél

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 3.850 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

Készség- és képességfejlesztő társasjáték Ovisoknak

A játék fejleszti:
- a felismerés képességét
- a párosítás képességét
- a kombinatorikát
- a koncentrációt

Észrevette, hogy mekkora sikerélményként éli meg egy óvodás gyerek, ha valamit felismer, illetve azonosítani tud? Bizonyára tapasztalta már, hogy a párosítások, az egyik kedvenc játékai a kicsiknek. A jó hír, hogy ez által játékosan tudnak fejlődni és még a koncentrációjuk is erősödik.
Ha úgy érzi, hogy a fenti készségek és képességek fejlesztését ki szeretnéd próbálni, ezt a terméket nyugodt szívvel ajánlhatjuk.

A játék menete:

Az asztal 6 különböző részére tegyük ki az állatokat ábrázoló kártyákat, majd a 24 db kártyát tegyük 4 pakliba érzékszervek szerint. A játékot a legfiatalabb játékos kezdi, majd óramutató járásával megegyezően haladunk tovább. A játékos a pörgettyűt megpörgeti és a kipörgetett ikonnak megfelelően húznia kell az azonos ikonnal ellátott kártyapakliból. A fölhúzott kártyát a megfelelő állatot ábrázoló kártyához kell tennie. Ha sikerül jól letennie a kártyát, akkor jutalomszimbólumot kap. Ha nem tudja a játékos a megoldást és ezt meg is mondja a többieknek, akkor a többi játékos elrabolhatja a lehetőséget, hogy letegye a kártyát a megfelelő helyre. Ehhez csak azt kell tenniük, hogy aki a leghamarabb kiálltja, hogy Ki vagyok?, az kapja meg a lehetőséget. A játékot az nyeri meg, aki a legtöbb jutalomszimbólumot gyűjti össze a játék végére.

A doboz tartalma: 1 db körtábla, 6 db nagy (vastag) kártya, 24 db kártya testrészekről, 40 db jutalomszimbólum, 1 db játékszabály

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.