Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Guríts és játssz!

PDFNyomtatásÍmél
A Thinkfun játékcsalád újdonságát, a Guríts, és Játssz! játékot 18 hónapos kortól ajánlja, első társasjátékként. A játék határtalan örömet és játékot biztosít szülőnek és gyereknek egyaránt!

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 7.190 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

Kölcsönözhető termékA Thinkfun játékcsalád újdonságát, a Guríts, és Játssz! játékot 18 hónapos kortól ajánlja, első társasjátékként. A játék határtalan örömet és játékot biztosít szülőnek és gyereknek egyaránt! A gyerkőcök szülők vagy egy nagyobb társ segítségével gurítanak egyet a kockával, és amilyen színre érkezik a labda, olyan színű kártyát kell húzni. A feladatok között találunk olyat, amely hangutánzó vagy olyan, amelyen utánozni kell a kártyán szereplő tevékenységet, pl. mutasd meg, hol van a pocakod stb. Cél, hogy a kártyák és a kocka segítségével játékosan tanuljon a gyerkőc, fejleszti a memóriáját, gyakorolja a színeket, formákat, megismerkedhet a számokkal, állatokkal és rengeteg mással is. Fejleszti a kreativitást és egyben remek szórakozás.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.