Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Egérfogó

PDFNyomtatásÍmél

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 3.850 Ft
Kedvezmény:
not_available.gif
Leírás

Készség- és képességfejlesztő társasjáték Ovisoknak

A játék fejleszti:

- a formafelismerést
- a színek megismerését
- a kombinatorikát
- a memóriát

Ki ne szeretné. ha óvodás csemetéje játékosan sajátítaná el az irányok, a színek, a formák megtanulását? Bizonyára elgondolkodott már azon, hogyan lehetne gyermeke fejlesztését játékos formában alkalmazni. A jó hír, hogy éppen a kezében tartja a megoldást. Ez a társasjáték segíti az óvodáskorú gyermeke fejlődését és sikerélményhez is juttatja őt.
Ha úgy érzi, hogy a fenti készségek és képességek fejlesztését kis szeretné próbálni, ezt a terméket nyugodt szívvel ajánlhatjuk.

A játék menete:

A kártyákat színek szerint csoportosítva terítsük ki az asztalon. A játékot a legfiatalabb játékos kezdi, majd az óra járásának megfelelően következik a többi játékos. A játékos mindkét pörgettyűt megpörgeti és a pörgettyűn szereplő színnek és iránynak megfelelő kártyát kell megkeresnie. A kártyák színét a kártyák szegélyének színe adja meg. Az irányt pedig az, hogy merre szalad az egér a cica elől. Ha sikerült megtalálni a helyes kártyát, akkor azt megtarthatjuk magunknak. Ha a pörgettyűk olyan forma és irány kombinációba pörögnek ki, amihez már nem tartozik kártya, akkor a játékot a következő játékos folytatja. Az nyeri a játékot, akinek a játék végére a legtöbb kártyát sikerül összegyűjtenie.

Extra játék lehetőség: A kártyákkal memória játékot is lehet játszani. A párokat az egyforma szegélyű és egyforma irányba szaladó egérkék adják ki. Pl. narancssárga szegélyű jobbra futó kisegér (téglalap formán) – narancssárga szegélyű jobbra futó kisegér (négyzet alakú formán) lesz egy pár.


A doboz tartalma: 2 db körtábla + 2 db pörgető nyíl, 24 db kártya, 1 db játékszabály

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.