Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

Mogel Motte - Csaló molyok

PDFNyomtatásÍmél
Tilos csalni? Hát ebben a játékban biztosan nem! Tény, hogy ahhoz hogy nyerj, most csalnod kell!A cél, hogy a készhez kapott lapjaidtól minél hamarabb megszabadulj. A lapokon számok vannak.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 4.760 Ft
Kedvezmény:
7d.gif
Leírás

Kölcsönözhető termékTilos csalni? Hát ebben a játékban biztosan nem! Tény, hogy ahhoz hogy nyerj, most csalnod kell!
A cél, hogy a készhez kapott lapjaidtól minél hamarabb megszabadulj. A lapokon számok vannak. Az asztal közepére csak a soron következő számú kártyát rakhatod le. Ha nem tudsz rakni mikor te következel, lapot kell húznod. Plusz számos egyéb különleges kártyát tartalmaz a pakli.
Kétféleképpen játszhatsz:
Vagy a becsületes utat választod (sorrendben rakod a lapokat, a különleges kártyáknak megfelelően cselekedsz, mindent szabályt szépen betartasz) és a nyerési esélyeidet csökkentet VAGY csalárdul eltünteted a kezedben lévő lapokat. Egy körön belül csak egy lapot lehet eltüntetni. bármilyen módon teheted ezt, csak arra kell figyelned, hogy a többiek ezt ne vegyék észre, hogy mindeközben a kezeid az asztalon legyenek, illetve hogy egy körön belül csak egy laptól szabadulhatsz meg tisztességtelen módon.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.