Keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

Kiemelt Márkák

djeco

CubiCup 2 személyes változat

PDFNyomtatásÍmél
A térbeli formációk felismerésén keresztül segíti a logikus gondolkodást, a stratégiák kidolgozását a játékban való nyerés érdekében.Játékszabálya egyszerű, azonnal megtanulható, ezért már kezdőknek is sikerélményt, élvezetes játékot nyújt.

With shipment Személyes átvétel for 0 Ft
Fogyasztói ár: 5.070 Ft
Kedvezmény:
atmenetileg.gif
Leírás

Kölcsönözhető termékCubiCup 2 személyes változat
Játékszabály letöltése

A CubiCup (kjubikap) egy MAGYAR tervezésű, fából készült, a térlátást hatékonyan fejlesztő, 3 Dimenziós stratégiai logikai táblás társasjáték. Húúúúú, hát ez jó hosszú volt. de hát ez a játék akkor is ilyen.
A térbeli formációk felismerésén keresztül segíti a logikus gondolkodást, a stratégiák kidolgozását a játékban való nyerés érdekében.Játékszabálya egyszerű, azonnal megtanulható, ezért már kezdőknek is sikerélményt, élvezetes játékot nyújt. Gyakorlott játékosok esetén viszont igen bonyolult helyzetek alakulhatnak ki, és akár 10-15 lépésre is előre kell gondolkodni.
A CubiCup annyira bonyolult, amennyire a játékosok képzettek!   

 

A játékhoz szintén fából készült egy esztétikus, kecses doboztető, az egyébként előbb utóbb elhasználódó papírdoboz helyett.
A doboz tartalma 2 x 28 db fakocka, játékszabály leírás a doboz alján.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.