Kiemelt Márkák

djeco

Oszd meg másokkal is...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ÁSZF

Általános szerződési feltételek

Kedves Vásárlónk!

Örömmel üdvözlünk a GYEREKTEREP.HU Webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed jóváhagyod, figyelmesen olvasd el az alább részletezett Általános Szerződési Feltételeket (a továbbiakban: ÁSZF).

Megrendelés jóváhagyásával és elküldésével, valamint annak a GYEREKTEREP.HU Webáruház (továbbiakban GYEREKTEREP.HU ) által történő visszaigazolásával, a 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet alapján a GYEREKTEREP.HU vásárlója leszel. A GYEREKTEREP.HU üzemeltetője, mint Eladó, valamint Te, mint Vevő között az alábbiakban részletezett feltételek alapján, távollévők közötti szerződés jön létre.

Jelen dokumentumban foglaltak a www.gyerekterep.hu webáruház internetes felületén történő megjelenésével lépnek hatályba, 2015. október 26-tól.

Az eladó

Üzemeltető: Eszes Gyerek Kft.
Cégjegyzékszám:06-09-019636
Bejegyző bíróság: Szegedi Törvényszék cégbírósága
Bejegyzés éve: 2012.
Adószám:24188551-2-06
Bankszámlaszám: Budapest Bank Zrt.10102842-23565100-01003004 
Székhely: 6724 Szeged, Tavasz u. 19.
E-mail cím: 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 6724 Szeged, Tavasz u. 19.
Áruátvétel: 6723 Szeged, Római Krt. 23. (bejárat a Rom utca felől)
Telefon: + 36 30 254 36 78
Ügyvezető: Császár Attila

A GYEREKTEREP.HU Webáruház Vevőszolgálatának elérhetőségei:

Levelezési cím: 6724 Szeged, Tavasz u. 19
   
Áruátvételi cím: 6723 Szeged, Római Krt. 23. (bejárat a Rom utca felől)
Weboldal: www.gyerekterep.hu
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: + 36 30 254 36 78
Nyitva tartás (átvételi időpont):

hétfő: 12.00-16.00

szerda: 13.00-18.00

csütörtök: 13:00-18:00

 

1) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

a) A GYEREKTEREP.HU Webáruházban megvásárolt minden egyes termék esetében a GYEREKTEREP.HU Webáruház üzemeltetője az Eladó.

b) A GYEREKTEREP.HU Webáruházban szabadon lehet böngészni és a vásárlás sem regisztrációhoz kötött. A vásárlás, a regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A megrendelés jóváhagyásával és elküldésével elfogadod jelen szerződési feltételeket, és magadra nézve azt kötelező érvényűnek ismered el. A regisztrációval meggyorsíthatod vásárlásaid, egyedi akciókban részesülhetsz. 

c) A GYEREKTEREP.HU Webáruház az Interneten keresztül,  a www.GYEREKTEREP.hu internetes címen elérhető Webáruházban elektronikus úton értékesíti termékeit a kiskereskedelmi forgalomban.

d) Amennyiben nem szeretnéd rendelésed az internetes felületen keresztül elküldeni, kérheted telefonos ügyfélszolgálatunk segítségét az alábbi telefonszámon:

+ 36 30 254 36 78

A megrendeléshez a személyes adatokon kívül az alább megjelölt további adatokra lesz szükségünk:

 • termék megnevezése, kívánt darabszám
 • szállítási cím, ha eltér - számlázási cím, e-mail cím, mobiltelefonszám (melyen értesíteni tudunk majd a megrendeléseddel kapcsolatban), szállítási mód megadása, fizetési mód megadása” (telefonos megrendelés esetén banki átutalással nem tudsz fizetni)
 • És bármilyen olyan információra, amit tudnunk kell. Pl: Munkahelyemen, az XY nevű cégnél keressenek” vagy „ a csomagot leghamarabb pénteken kérem kiszállítani”

e)  Vevőszolgálatunk rövid szöveges üzeneteket (SMS) nem fogad, és azokra nem reagál.

g)  A szerződés magyar nyelven kerül megkötésre. Jelen szerződés nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formátumban, ráutaló magatartás alapján kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Az ÁSZF letölthető pdf formátumban itt: (http://www.gyerekterep.hu/dokuments/aszf.pdf )

2) ADATVÉDELEM

a) Az adataid megadásával hozzájárulsz, hogy azokat a jelen pontban szabályozott módon kezelhessük és azokat belföldön, a www.algonet.net szerverein (működési adatai megtalálhatók: www.algonet.net) tároljuk. 

Tárhely szolgáltató:
A tárhely-szolgáltató neve: ALGONET Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 6500 Baja, Kodály u 11. fszt. 3.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.algonet.net

b) Adatvédelmi nyilatkozat: A Gyerekterep Játékbolt (azaz Eszes Gyerek Kft.) jelen adatvédelmi nyilatkozattal kötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelésére, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen megfelelve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. A Gyerekterep Játékbolt (azaz Eszes Gyerek Kft.) a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek.

Rendszerünk kialakításánál figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, és azok előírásait maradéktalanul betartjuk, különös tekintettel az alábbiakra:

 • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
 • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
 • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény
 • Az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény.

Az adatszolgáltatás önkéntes és a regisztráció bármikor visszavonható.

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA
Felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes
adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény
13/A. § (3) bekezdése.
AZ ADATKEZELÉS CÉLJA
Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott
esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, a megrendelt termék kiszállítása.

A FELHASZNÁLÓ ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS JOGAI

Felhasználóként tájékoztatást kérhetsz személyes adataid kezeléséről, valamint kérheted személyes
adataid helyesbítését, illetve törlését, az alábbi módon:

E-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postai úton: Eszes Gyerek Kft, (6724 Szeged, Tavasz u. 19.)

Az Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban megadni a tájékoztatást.Szolgáltató tiszteletben tartja és megóvja a személyes adatokat. A Szerződő adatainak felhasználása
az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Szolgáltató a vásárló adatait csak a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja a szerződés fennállásának ideje alatt. A Szolgáltató a Szerződő adatit a 2000. évi C. törvény 169. § alapján legalább 8 évig köteles megőrizni. A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart.

3) REGISZTRÁCIÓ

a) A GYEREKTEREP.HU Webáruházban  történő vásárlás megkezdéséhez és lebonyolításához nem szükséges regisztráció csak bizonyos személyes adatok megadása (név, cím, telefonszám, e-mail cím). Regisztrálni azonban érdemes, mert

 • meggyorsíthatod vele vásárlásaidat és
 • egyes akciók csak a regisztrált vásárlókra vonatkoznak, melyekről a feliratkozottainkat hírlevélben értesítjük

b) A Webáruházba történő regisztráció ingyenes, és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel, a megadott adatokat a GYEREKTEREP.HU csak és kizárólag az online vásárlás lebonyolításához használja fel.

c) A Vevőszolgálat a sikeres regisztrációt e-mailben visszaigazolja.

d) A sikeres regisztráció után a megadott jelszavaddal, e-mailcímeddel bármikor bejelentkezhetsz a Webáruházba és ott Vevőként online módon vásárolhatsz.

e) A regisztráció, és ezzel az adataid törlése bármely, jelen ÁSZF-ben feltüntetett Vevőszolgálati elérhetőségen kérhető. Ilyen esetben az Eladó lehetőségeihez mérten haladéktalanul, de legkésőbb a hatályos jogszabályoknak megfelelő határidőn belül intézkedik az adatok törléséről.

4) FELELŐSSÉG

a) Kérjük légy tekintettel arra, hogy technikai okokból adódó rendszerhibák és kimaradások előfordulhatnak.

g) Nem áll módunkban felelősséget vállalni arra az esetre, ha a személyes adataid harmadik személy számára átadtad illetve használatukat lehetővé tetted.

5) TERMÉKINFORMÁCIÓ

a) A megvásárolható áruk jellemzőit a konkrét termék információs oldaláról tudhatod meg.

b) A termékekről megjelenő képek általában a tényleges árut ábrázolják, amennyiben ettől jelentős eltérés van, az a kép mellett feltüntetésre kerül.

c) A vételár mindig az adott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza a mindenkor hatályos áfa-t és a közterheket is. A feltüntetett árak forintban értendők, nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek, azok alapján az Eladó ajánlati kötöttsége nem áll fenn. Ezen árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket és az utánvét költségét. Ezek a költségek a megrendelés véglegesítése előtt a folyamatban a vevő számára láthatóak lesznek, illetve a pénztár oldalon is illetve megtalálhatóak az ÁSZF-ban is.

d) A Webáruház időszakonként kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít kupon formájában. A kupon kódját az érvényességi idején belül és felhasználási feltételeinek megfelelően a Pénztárnál kell beírni a megfelelő mezőbe. Egy megrendeléshez csak egy kupon váltható be, a kuponok nem vonhatók össze. Elképzelhető, hogy egyes kedvezményes kuponokat csak regisztrált tagjaink vagy csak hírlevél feliratkozóink kapnak.

e) Az ajándékutalvány – több típusban választható (általános, születésnap, Karácsony, egyéb egyedi igényeknek megfelelően) 2 fajta kézbesítési móddal (elektronikus és postán kézbesített)

Az elektronikus ajándékutalványt a rendelés összegének hozzánk történő beérkezését követően 24 órán belül elkészítjük és emailben elküldjük neked, ebben az esetben nem terheli szállítási költség. A postai ajándékutalványt a  a rendelés összegének hozzánk történő beérkezését követően 48 órán belül elkészítjük és postai úton elküldjük az általad megadott szállítási címre, ebben az esetben szállítási költséget számolunk fel.

Mindkét esetben az ajándékutalvány egy egyedi kuponkódot fog tartalmazni, melyet a webáruházban beváltva az előzetesen megvásárolt értékében lehet felhasználni, egyszeri vásárlás alkalmával és az utalvány sem részben sem egészben forintra nem váltható. Nem áll módunkban a vásárlás után esetleg fennmaradó különbözetet megtéríteni.

Az ajándékutalványt van lehetőség névre szólóra kérni, ekkor kérjük a rendelés végén a Megjegyzés rovatba írd be pontosan, hogy milyen adatokat kívánsz rajt feltüntetni. Az ajándékutalvány a kiállítástól számított 6 hónapon felül felhasználható.

6) MEGRENDELÉS

a) A GYEREKTEREP.HU Webáruház kifejezetten "online áruház". A megrendelésed az online felületen, vagy a +36 30 254 36 78  ügyfélszolgálati telefonszámon vagy a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen adhatod le.

A rendelés menetének ismertetése:

A termék keresése

Webáruházunkban lehetőséged van választani, illetve rendelni az áruházunk termékei közül.

 • A webshop menüjében található termékcsoportosítás segíti. Erre kattintva megjelennek az alkategóriák, melyeket tovább szűkíthetsz illetve a Játékkeresőt használva a felsorolásokat személyre szabhatod az életkor, nem, ár, gyártó, kategória kiválasztásával.
 • Elindulhatsz az oldalsávon található keresőprogrammal is, ebben a konkrét termékre kereshetsz rá. A keresőbe beírt szövegrészt (név,márka, termék fajtája pl. társasjáték, babaház) a termékek nevében, termékcímkék között és a termékleírásban keresi a rendszer..

A termékoldal

Az általad kiválasztott termékre kattintva megtekintheted annak bővebb ismertetőjét. Minden termék oldalán találsz információt

 • a várható kiszállítás/ személyes átvétel időpontjáról, így még a kosárba helyezése előtt tudni fogod, hogy mikor veheted át/szállítja ki a futár a megrendelésed. Az itt található információ arra az esetre vonatkozik, ha futárszolgálattal kéred a szállítást vagy Postán maradóra vagy személyes átvétellel kéred a csomagod. Ha Pick Pack Pontra kéred kiszállítani a rendelésed, minden esetben további 3 munkanappal kell számolnod a megadott időponthoz képest. Ezen az oldalon megtalálod
 • a szállítási költséget is a bal oldali menüsávban. A szállítási költség a megjelölt szállítási módtól függően változik, 25.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES - kivétel a bútorok, tornaszobai és sportfelszerelések, nagyméretű eszközök - ezekben az esetekben a rendelés visszaigazolásánál tájékoztatunk a szállítási költségről. 
 • Segítségül megtalálod a termékhez kapcsolódó leírást, termékfotókat és videót is, ha van hozzá. 
 • Ha szeretnéd a terméket értékelni, vásárlás után megteheted

Kosárba helyezés

Ha szeretnél egy terméket megvásárolni a „Kosár” gomb megnyomásával egy virtuális kosárba helyezi rendszerünk. A lap tetején található Kosár gombjára kattintva megtalálod a vásárlás során kosárba helyezett termékeket, valamint a számla végösszegét és a szállítási költséget. Itt leellenőrizheted a rendelés helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre. Rendelésed bármelyik tételnél igény szerint módosíthatod, a változtatást ne felejtsd el a mellette található ikonnal frissíteni. Természetesen, ha szeretnéd bármely tételt törölheted is.  A kosár automatikusan kiszámítja a rendelésed végösszegét a módosítás után.

A kosár oldalon információt kapsz

 • a szállítási költségről,
 • ha rendelkezel kedvezményes kuponnal kuponkódodat itt adhatod meg

Ha végeztél a válogatással és mindent a kosárba helyeztél a „Tovább a pénztárhoz” gomb megnyomásával tudsz továbbmenni. Ha pedig válogatnál még, nyomd meg a „Vásárlás folytatása” gombot és böngéssz tovább kedvedre.

7) PÉNZTÁR

Ha nem kívánsz több terméket vásárolni és átnézted a kosárban található rendelésed,a "Indulás a pénztárhoz most" gomb megnyomásával eljutottál a Pénztárba. A vásárlás elküldésének folyamata 5 lépcsős. Bármelyik lépésnél megszakíthatod vásárlásod, visszatérhetsz és tovább böngészhetsz, módosíthatsz.

 • Az első lépésben újból eldöntheted, hogy kívánsz vásárolni (regisztrációval vagy anélkül) Illetve ha már regisztrált vásárló vagy és elfelejtetted a belépést, most még megteheted, hogy a rendelésed értékével járó kedvezményekben majd részesülj
 • A 2. oldalon tudod megadni a szükséges számlázási és szállítási adatokat
 • A 3. oldalon tudja kiválasztani a szállítási módot (személyes átvétel, MPL futárszolgálat, DPD, Pick Pack Pontos átvétel)
 • A következő lépésben választhatsz fizetési módot (utánvét, banki előre utalás, illetve intézmények esetében banki átutalás) Utánvétes fizetés választása kezelési költségként +150Ft-ot felszámolunk
 • A következő oldalon összegezzük a megrendelés adatait. Ha mindent rendben találsz, az ÁSZF elfogadását követően itt tudod hozzánk elküldeni a megrendelésedet a "Megrendelés" gombra kattintva. Ha bármilyen különleges kérésed van, vagy Ajándékutalványt vásároltál és kérnéd névre szólóan feliratozni itt a Megjegyzés rovatban leírhatod kérésedet
 • Az utolsó oldal egy köszönőoldal, itt már nincs semmi teendőd. Ha ezzel az oldallal találkozol, akkor a megrendelést sikeresen elküldted és mi örömmel köszöntünk remélhetőleg elégedett vásárlóink között.

b) A GYEREKTEREP.HU Webáruházban történt rendeléssel Vevőként kijelented, hogy megismerted és elfogadod jelen Általános Szerződési Feltételeket, az abban foglaltakat magadra nézve kötelező érvényűnek ismered el, valamint tisztában vagy a rendelés menetével, a termék jellemzőivel és árával, a szállítási költségekkel.

c) A megrendelések feldolgozása folyamatosan, jellemzően munkanapokon 10:00 és 16:00 óra között történik. Megrendelés feladására a hét bármely napján, egész nap van lehetőség.

d) A GYEREKTEREP.HU Webáruházban történő megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a (pénztár) oldalon található mezőket maradéktalanul kitöltöd, vagy a telefon/e-mail-ben történő megrendelés esetén, azokat maradéktalanul megadod. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a GYEREKTEREP.HU Webáruház üzemeltetője felelősséget nem vállal.

e.) Visszaigazolás: Minden rendelésről azonnali, késedelem nélküli automatikus e-mailes visszajelzést küldünk Amennyiben ez nem történik meg a Megrendelőt nem köti a megrendelése és nem köteles a kiszállított terméket átvenni. Ez az automata igazolás csak azt rögzíti, hogy beérkezett megrendelésed. Küldünk még egy visszaigazolást 48 órán belül, hogy megrendelésed feldolgozás alá került és esetlegesen mi a teendő, attól függően milyen fizetési módot választottál. 

 f) A megrendelésed bármilyen módosításához haladéktalanul hívd Vevőszolgálatunk a jelen Szerződési Feltételekben megadott elérhetőségek bármelyikén, amíg megrendelésed a Feldolgozás alatt státuszban van, tehát nem adtuk át a futárszolgálatnak, igyekszünk mindent elkövetni, hogy a kérésednek megfelelő módosítást elvégezzük rajt.

g.) A megrendelés beérkezését követően  a termékoldalon jelölt határidőig szállítjuk a terméket, amennyiben a kiválasztott termék készleten van. A Vevő tudomásul veszi, hogy az Eladó a készletre vonatkozó információkat a beszállító partnerei által biztosított adatokra alapozva tünteti fel a Webáruházban, amelyekért nem vállal felelősséget. A Webáruházunk törekszik a szállítási határidők betartására, azonban nem felel azért, ha a termék melletti kiszállítási dátumot nem tudja tartani. A megrendeléseddel kapcsolatban kapsz egy 3. emailt, amikor megrendelésed átadtuk a futárszolgálatnak.

h) A raktárkészlet gyors változása miatt előfordulhat, hogy egyes esetekben a terméknél látható a„raktáron” felirat, bár nincs raktáron. Ezen esetekben a kiválasztott termék készlet hiánya esetén azonnal értesítünk a szállítás várható időszakáról, melyet visszaigazolással két munkanapon belül vagy elutasíthatsz (elállsz a vételtől), vagy elfogadod (megerősíted vételi szándékod). A visszaigazolás elmulasztása, a megrendelés megerősítésének minősül.

i) Felhívjuk a figyelmed, hogy hibásan megadott kapcsolattartási vagy szállítási adatok esetén a megrendelés teljesítése nem lehetséges. A hibásan megadott adatokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.


 

Adatbeviteli hibák javítása:

A rendelés során bármikor lehetőség van az adatbeviteli hibák technikai módosítására. Ha meg szeretnéd változtatni a rendelés során kosárba tett termék mennyiségét, azt a kosár tartalmának megtekintésekor is megteheted. Rendelésed bármelyik tételnél igény szerint módosíthatod, a változtatást ne felejtsd el a mellette található ikonnal frissíteni. Természetesen, ha szeretnéd bármely tételt törölheted is az X gombbal. 

 A rendelés során megadott személyes, szállítási és számlázási adataid megváltoztatására a megrendelés véglegesítése előtt van lehetőség, illetve regisztrált felhasználóink a személyes fiókjukba belépve adataikat bármikor módosíthatják. A rendelés leadása után, az automata visszaigazolásban észlelt adatbeviteli hibákról (rossz termék, hibás cím, eltérő darabszám) haladéktalanul e-mail-ben és telefonon is tájékoztathatsz minket, ebben az esetben a rendelés adatait a kérésnek megfelelően módosítjuk. Kérjük légy tekintettel, hogy gyorsan kell jelezned, hogy a hibát orvosolni tudjuk, hogy ne kerüljön sor hibás rendelés teljesítésére.

8) SZÁLLÍTÁS

a) Terméket az Eladó külföldre NEM szállít.

b) A megrendelt áru kézbesítése a Vevő választása szerint futárszolgálat útján (az MPL futárszolgálat -Üzemeltetője: Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye: Budapest, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. a továbbiakban MPL)  vagy Pick Pack Ponton történő átvétellel történik, esetleg személyes átvétellel.

c)  A szállítási költség 25 000Ft-os vásárlásig a kiválasztott futárszolgálat mellett megjelölt összeg, illetve 25 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget magunkra vállaljuk. Kivéve a bútorok, nagyméretű fejlesztési eszközök, ezek esetén a megrendelőt a megrendelés feldolgozásának megkezdésekor e-mailben tájékoztatjuk a várható szállítási költségről. A megrendelés teljesítésének feltétele, hogy a terjedelemtől függő szállítási költséget a megrendelő elfogadja, amennyiben nem fogadja el a kiajánlott szállítási költséget, a megrendeléstől elállhat és a köztünk létrejött szerződés ezáltal semmisnek minősül.

d) A futárszolgálatnak történő átadás után e-mailben értesítünk a csomagok feladásáról, a futárszolgálati nyilvántartási számról és a várható átvételi dátumáról. A postai futárszolgálat a csomagot ezt követően 24 órán belül a címre vagy a választott postára szállítja,,Pick  Pack Pontos átvétel esetén a szállítás megkezdését követő 4 munkanap az átvétel időpontja.

e) Az MPL futárszolgálat a szállítás várható időpontjáról SMS-ben vagy e-mailben értesítést küld. A Küldeményt a futárszolgálat személyes átadással kézbesíti, utánvét esetén kizárólag ennek kifizetése ellenében szolgáltatja ki a futár a Címzett részére. A Címzetten kívüli egyéb jogosult átvevőnek tekintendő a meghatalmazott.

A futárszolgálat általi kézbesítés munkaidőben, 8 és 16 óra között történik, ezért a szállítási címként napközbeni (lakcímtől eltérő esetben például munkahelyi címet és átvevő nevet) érdemes megadnod. Amennyiben a címzett várhatólag nem tudja a csomagot napközben átvenni, megteheted a postahivatalban illetve ez esetben javasoljuk a Pick Pack Ponton történő csomagátvételt.

A Küldemény kézbesítését a csomagszámmal azonosítható kézbesítési bizonylaton aláírásoddal erősíted meg, .

f) Ha a Küldemény kézbesítése nem jár sikerrel, az MPL írásbeli értesítő formájában tájékoztat erről a tényről, és a Küldeményed az MPL által megadott postára kerül, ahol a küldemény még 10 napon keresztül átvehető az értesítés és a személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával. Ha ez az időszak letelik, a Küldemény visszaszállításra kerül hozzánk.

g) Pick Pack Ponton történő csomagátvétel esetén, a küldemény kért Pontra érkezéséről SMS értesítést kapsz, és ekkortól kezdve 7 napon belül lehet átvenni.

h) A Küldemény átvevőjeként fontos, hogy az átvételkor a Küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgáld és nyilvánvaló, a Küldemény külső csomagolásán észlelt, felismerhető károk esetén köteles vagy felbontani és a felismerhető hiányosságokról, vagy egyéb károkról a fuvarozóval közösen a sérülés jellegét, mértékét, feltehető okát, valamint a kár részletes leírását tartalmazó jegyzőkönyvet vetess fel, valamint a sérülést és a kárt a futárszolgálatnak haladéktalanul jelentsd be. Így minden ésszerű intézkedést meg tudsz tenni a kár enyhítése érdekében.

i) Panasz előterjesztésére a futárszolgálat felé Te is jogosult vagy. Panasznak az olyan bejelentés minősül, amelyben a futárszolgálat által nyújtott Szolgáltatás vagy a futárszolgálat alkalmazottjának munkavégzése részben vagy egészben nem felel meg a jogszabályi előírásokban, illetve a futárszolgálat Általános Szerződési Feltételekben foglaltaknak. A panaszt a futárszolgálat felé szóban, vagy írásban (levélben, faxon vagy e-mailen) kell bejelenteni.  A panaszbejelentésre a futárszolgálat a lehető legrövidebb időn, de legkésőbb a panasz beérkezésétől számított harminc (30) napon belül írásban válaszol. Egy alkalommal, a panaszos egyidejű értesítése mellett, ez a határidő meghosszabbítható harminc (30) nappal.

j) Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

9) Fizetés

Áruházunkban lehetőséged van fizetni banki előreutalással, utánvétteles fizetéssel. Regisztrált és jóváhagyott intézményi vásárlások esetén 8,15,30 napos banki átutalással.

-Fizetés az áru futártól történő átvételekor (Utánvét) választása esetén 150Ft készpénzkezelési költséget számolunk fel, mely összeget a számla tartalmazza. A kiszállított küldemény ellenértékét, a szállítási díjat és az utánvét költségét a futárnak, a Postán vagy a Pick Pack Ponton egy összegben kell megfizetned.

-Fizetés banki előre utalással választása esetén az áru futárszolgálatnak történő átadása abban az esetben történik, ha a vételár és a szállítási költség beérkezése bankszámlánkra megtörtént, ez általában a befizetéstől számított 1 munkanapon belül megtörténik. Kérünk, hogy az átutalásod megjegyzés rovatában tüntesd fel a megrendelésed számát.

-Bankkártyás fizetés

10) A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

a) A megrendelt termékeket kiszámlázzuk és kiszállítjuk. A megrendelés visszaigazolásának elfogadásával tudomásul veszed és elfogadod, hogy a megrendelt áru visszaigazolt árát, valamint a szintén visszaigazolt szállítási költséget kifizeted.

b) Elállási jog: A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján jogosult vagy az áru átvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben kötelesek vagyunk az általad kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatod kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríteni, ideértve a kiszállítás költségét is. Amennyiben élni kívánsz az elállási joggal úgy kérjük az elállási szándékodat tartalmazó elállási nyilatkozatot az alábbi elérhetőségek egyikére küldd el:
Postázási cím: 6724 Szeged, Tavasz u. 19.
Email cím: 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ebből a célból felhasználhatod az elállási nyilatkozat mintát is, innen tölthető le.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta (http://www.gyerekterep.hu/dokuments/elallasi%20nyilatkozat.pdf)

Időben gyakorlod elállási jogod, amennyiben a termék kézhezvételétől számított 14. nap lejárta előtt elküldöd elállási nyilatkozatod. Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, emailen keresztül történő értesítés esetén az email küldésének idejét vesszük figyelembe.

A megrendelt terméket az Eszes Gyerek Kft. címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatod közlésétől számított 14 napon belül küldd vissza. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldöd a terméket (tehát nem kell megérkezni 14 napon belül). A elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket neked kell viselni, ezenfelül egyéb költség nem terhel. Az általad kifizetett teljes összeg visszafizetését mindaddig visszatartjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy nem igazoltad hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldted. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha a Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Téged, mint vásárlót semmilyen többletköltség nem terhel. A termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért Te felelsz. 

A Vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy az elállási jogot a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározottak szerint gyakorolja. 

Több termék adásvételekor, amennyiben az egyes termékek szállítása eltérő időpontban történik, úgy az utoljára szolgáltatott termék, illetve több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára kézbesített tételnek élhet a vásárló az elállási joggal. 

 A termék postai úton történő visszajuttatása esetén az Eladó a postára adás időpontját veszi figyelembe, a terméket kérjük feltétlenül ajánlott küldeményként (célszerűen tértivevényesen) add fel, így tudod igazolni a postára adás keltezését. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek Téged terhelnek. A portósan (utánvéttel) küldött csomagokat nem áll módunk átvenni!

11) JÓTÁLLÁS, KELLÉKSZAVATOSSÁG, TERMÉKSZAVATOSSÁG

a) A GYEREKTEREP.HU Webáruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre. A használt, esetlegesen sérült termékek forgalmazásánál ezek tulajdonságait a termék megnevezésében, leírásában külön jelöljük.

b) Az Eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági és jótállási időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott termék mellett van feltüntetve.

c) Az Eladó a vásárláskor a hibás teljesítés esetén szavatossági felelősséggel tartozik (Ptk. 305.§). Az Eladó a hibátlan teljesítésért olyképpen felel, hogy a jótállás időtartama alatt felmerült minőségi kifogás esetén a felelősség alól csakis akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után, jellemzően a termék, fogyasztó által történő nem rendeltetésszerű használata, vagy kezelése miatt keletkezett (Ptk. 248. §). 

d) Az Eladó jótállásra, szavatosságra és a fogyasztói kifogások intézésére a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet és a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 19/2014. (IV.29.) NGM rendelet szabályai az irányadók.

e) Ha a vevői igények teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tudunk nyilatkozni legkésőbb három munkanapon belül értesítünk.

11.1) A vásárlók kellékszavatossági, termékszavatossági és jótállási igényérvényesítésére vonatkozó jogai általában

a) A Eszes Gyerek Kft. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthetsz a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint. Elsősorban - választásod szerint – kijavítást, vagy kicserélést igényelhetsz, kivéve, ha a választott szavatossági, vagy jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha nekünk a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági, vagy jótállási jog teljesítésével a neked, Vevőként okozott kényelmetlenséget.

Törekedünk arra, hogy a kijavítást, vagy kicserélést legfeljebb 15 napon belül, jelentős kényelmetlenség nélkül elvégezzük.

 Ha sem a kijavítást, sem a kicserélést nem kérted, vagy a kicserélést illetve a kijavítást nem vállaltuk, vagy e kötelezettségünknek a fenti határidőn belül nem tudunk eleget tenni , vevőként- választásod szerint - megfelelő árleszállítást igényelhetsz, vagy elállhatsz a szerződéstől végső esetben. Választott kellékszavatossági jogodról egy másikra is áttérhetsz, az áttérés költségét azonban Te viseled, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozásunk adott okot.

b) Termékszavatosság

Milyen esetben élhetsz a termékszavatossági jogoddal?

Ingó dolog (termék) hibája esetén – választásod szerint – az előző pontban meghatározott jogod vagy termékszavatossági igényt érvényesíthetsz.
Milyen jogok illetnek meg termékszavatossági igény alapján?
Termékszavatossági igényként, kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheted.
Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

11.2) Szavatossági határidők

Milyen határidőben érvényesítheted kellékszavatossági igényed?

Köteles vagy a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmed, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogaid már nem érvényesítheted.

Kivel szemben érvényesítheted kellékszavatossági igényed?
A vállalkozásunkkal szemben érvényesítheted kellékszavatossági igényed.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogaid érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igényed érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha igazolod, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást az Eszes Gyerek Kft. vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már köteles vagy bizonyítani, hogy általad felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

Milyen határidőben érvényesítheted termékszavatossági igényét? 
Termékszavatossági igényed a termék, gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheted. E határidő elteltével e jogosultságod elveszti.

 Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheted termékszavatossági igényed? 
Termékszavatossági igényed kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatod. A termék hibáját, termékszavatossági igény érvényesítése esetén neked kell bizonyítania. 

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól? 
A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy: 
– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy 
– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy 
– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered. A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania. 
Felhívjuk figyelmed, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthetsz. Termékszavatossági igényed eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényed a gyártóval szemben érvényesítheted. 

 11.3) A Jótállás

a)  Az Eladó a fogyasztói szerződés keretében értékesített egyes jogszabályban rögzített fogyasztási cikkekre kötelező, ettől eltérő egyes termékekre szerződéses jótállási kötelezettséget vállal, mely a részletes termék ismertetőben van feltüntetve. Fogyasztói szerződésnek minősül az a szerződés, amely a gazdasági vagy szakmai tevékenysége körén kívül eső célból szerződést kötő személy (fogyasztó) és olyan személy (eladó) között jön létre, aki a szerződést gazdasági vagy szakmai tevékenysége körében köti.

b) Az Eladó jótállási kötelezettsége az általa forgalmazott tartós fogyasztási cikkek körére terjed ki (az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt cikkek).

c)  A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül. Fogyasztónak minősül a Vevő, ha a szerződést gazdasági vagy szakmai tevékenysége körén kívül eső célból köti.

d) A jótállás időtartama általában egy év, ettől eltérő időtartam a termék részletes termék ismertetőjében van feltüntetve. A jótállási határidő a fogyasztási cikk Vevő részére történő átadása napjával kezdődik. Az Eladó köteles a Vevőnek a fogyasztási cikkel együtt jótállási jegyet átadni.

A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. A jótállási jegy szabálytalan kiállítása, vagy a Vevő részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét.

e) Ha a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesíted a csereigényt, az Eladó nem hivatkozhat arra, hogy a kicserélés másik szavatossági igény (kijavítás) teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséggel járna, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

11.4) Szavatossági, jótállási igények bejelentésére, intézésére vonatkozó szabályok

a)  A szavatossági, jótállási igényed a Vevőszolgálatunkon, annak nyitvatartási idejében jelentheted be, és ott intézheted.

b) Ha a fogyasztónak minősülő Vevőként szavatossági igényt érvényesítesz velünk,mint eladóval szemben, a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekintenünk, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot bemutatod.

c) A kifogásodról, szavatossági vagy jótállási igényedről kötelesek vagyunk jegyzőkönyvet felvenni. amelyben az alábbiakat vagyunk kötelesek rögzíteni:

 1. fogyasztó nevét, címét, valamint nyilatkozatát arról, hogy hozzájárul a jegyzőkönyvben rögzített adatainak a rendeletben meghatározottak
 2. a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott ingó dolog
 3. a szerződés vállalkozás általi teljesítésének időpontját;
 4. a hiba bejelentésének időpontját;
 5. szavatossági vagy jótállási igénye alapján a fogyasztó által érvényesíteni
 6. az (5) 1 bekezdés szerinti eset kivételével a szavatossági vagy jótállási igény
 • megnevezését, vételárát;
 • rendezésének módját vagy az igény, illetve az alapján érvényesíteni kívánt jog
 • A jegyzőkönyvben fel kell tüntetni, hogy a fogyasztó jogvita esetén a megyei (fővárosi)
 • kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását is

A jegyzőkönyv másolatát haladéktalanul, igazolható módon a rendelkezésedre kell bocsátani;

Amennyiben a vállalkozás a fogyasztó szavatossági vagy jótállási igényteljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról – az igény elutasítása esetén az elutasítás indokáról és a békéltető testülethez fordulás lehetőségéről is – öt munkanapon belül, igazolható módon köteles értesíteni a fogyasztót.

• A vállalkozás a szavatossági vagy jótállási jegyzőkönyvet a felvételétől számított három évig köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóság kérésére bemutatni. 

• A szavatossági vagy jótállási igény bejelentése nem minősül a fogyasztóvédelemről szóló törvény szerinti panasznak.

 d) Az árut javításra, vagy cserére az Eladó Vevőszolgálatán, annak nyitvatartási idejében elismervény ellenében kell átadni. Az elismervényen fel kell tüntetni a Vevő nevét, címét, az áru azonosításához szükséges adatokat, az áru átvételének idejét, és azt az időpontot, amikor a Vevő a kijavított árut átveheti.

 • Amennyiben a fogyasztó kijavítás iránti jótállási igényét közvetlenül a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál kívánja érvényesíteni, a javítószolgálat köteles a vállalkozást haladéktalanul értesíteni a jótállási igény bejelentéséről.

e) A szavatossági kötelezettség teljesítésével és a szerződésszerű állapot megteremtésével kapcsolatos költségek - ideértve különösen az anyag-, munka- és továbbítási költségeket – az Eladót terhelik.

f) A jótállás körébe tartozó termékek vonatkozásában a 151/2003. Kormányrendelet 6. § (1) bekezdés szerint a rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket az üzemeltetés helyén kell megjavítani. A (2) bekezdés pedig kimondja, ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik. Az e kategóriába tartozó termékek kivételével a jótállás körébe tartozó szállítási és továbbítási költségek a Vevőt terhelik.

12) ÉSZREVÉTEL, INFORMÁCIÓKÉRÉS

a) Az észrevételeddel, tájékoztatás kérési igényeddel a Vevőszolgálatunkhoz fordulhatsz a jelen általános szerződési feltételekben meghatározott elérhetőségeken.

b) Az írásban elküldött Vevői panaszra legkésőbb 30 napon belül érdemben írásban válaszolunk, és álláspontunkat megindokoljuk.

c) A Vevőszolgálatunkon közölt szóbeli panaszt haladéktalanul kivizsgáljuk, és ha nem fogadjuk el , akkor a panaszról jegyzőkönyvet veszünk fel, majd azt 30 napon belül érdemben megválaszoljuk.

d) Panaszügyintézés lehetőségeinek ismertetése:
 

Felhasználó a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni:

- Ügyfélszolgálatunk

Levelezési cím: Eszes Gyerek Kft. 6724 Szeged, Tavasz u. 19.
Telefonszám: + 36 30 254 36 78
Email cím: gyerekterep@
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..hu

- Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
 Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
 Telefon: +36 -1-391-1400
 Fax: +36-1-391-1410
 E-mail: 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

- Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság:
Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.
Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.
Központi telefonszám: +36 1 459 4800
Faxszám: +36 1 210 4677
Vagy az illetékes
Területi Főfelügyelőség elérhetősége mely az alábbi linken érhető el
http://www.nfh.hu/magyar/informaciok/elerheto/teruleti


- A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület
Csongrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék
Fax száma: (62) 426-149
Név: Dékány László, Jerney Zoltán
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

13) HÍRLEVÉL, REKLÁM CÉLÚ ÜZENET

a) A GYEREKTEREP.HU Webáruház üzemeltetője hírlevelet, vagy egyéb reklám célú levelet kizárólag azon látogatói számára küld, akik előzetesen, az internetes felületen keresztül, e-mailben, vagy írásban erre engedélyt adnak, vagy regisztráltak.

b) A hírlevélre feliratkozás önkéntes alapon történik, és nem jár kötelezettségekkel sem a feliratkozó látogató, sem a GYEREKTEREP.HU Webáruház üzemeltetője számára.

c) A GYEREKTEREP.HU Webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot arra, hogy előzetes értesítés nélkül különféle kedvezményeket nyújtson a hírlevél szolgáltatásra is feliratkozott vásárlói részére, illetve ezeket a kedvezményeket bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa, illetve megszűntesse.

d) Az Eladó a náluk hozzájáruló nyilatkozatot tevő személyek személyes adatairól nyilvántartást vezet. Az ebben a nyilvántartásban rögzített - a reklám címzettjére vonatkozó - adat csak a hozzájáruló nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően, annak visszavonásáig kezelhető, és harmadik fél számára kizárólag az érintett személy előzetes hozzájárulásával adható át.

e) A kiküldött hírlevél, vagy egyéb reklám célú levél minden esetben tartalmazza a további kiküldés letiltási módját.

f) A hírlevél, vagy reklám célú üzenet címzettje bármikor, indoklás nélkül kérheti a GYEREKTEREP.HU Webáruház üzemeltetőjét a kiküldés letiltására, elektronikus vagy hagyományos postai úton egyaránt.

 

14) KAPCSOLATTARTÁS

A  megrendelésed leadásával engedélyt adsz rá, hogy az  elektronikus vagy hagyományos postai úton, statisztikai, illetve minőségbiztosítási célból megkeressünk, és a vásárlási élménnyel kapcsolatos kérdésekben véleményed kérjük. Ezekre a kérdésekre a válaszadás kizárólag önkéntes alapon történik, a válaszadás megtagadása nem jár rád nézve semmilyen negatív következménnyel.

 

15) EGYÉB

a) A téves, vagy nem valós adatokat tartalmazó megrendelés esetén az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget az ezekből eredő téves teljesítésért. A téves teljesítésből eredő kár megtérítését ebben az esetben az Eladó követelheti a Vevőtől.

b) A nem szabályozott kérdésekben a Szerződő Felek a Polgári Törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) Kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezéseit alkalmazzák.

c) Vitás kérdésekben a bírósági illetékesség helye Szeged Városi Bíróság.

Amennyiben nem értesz egyet a jelen szerződésben meghatározottakkal, illetve az abban foglaltakat nem tekinted magadra nézve kötelező érvényűnek kérjük, függeszd fel a GYEREKTEREP.HU Webáruház használatát!

 

Köszönjük, hogy a Webáruházunkat választottad, kellemes vásárlást kívánunk!

output KADfxc

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérünk, engedélyezd a sütik használatát, vagy zárd be az oldalt.